Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

oLí 

všechny recenze uživatele

Bejt cílovka, tak asi vrním blahem, ale tenhle (sub)žánr jakýchsi odlechčených variací na divný zombies s litrama krve a hromadou gore bez vážné hororové atmosféry nikdy nebyl a nebude můj šálek. Na druhou stranu to místama bylo fakt vtipný, semtam dobrá hudba a bylo vidět spousta tvůrčích nápadů a chuti do práce a proto - zkusí li to režisér příště s něčím jiným, budu určitě zvědavej. 4/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zábavná, brutální zombárna z Belgie, kterou určitě doporučuji, ač tedy Horory na toto téma moc nemusím, tohle bylo fakt dobré. Sympatické obsazení, Gore scén tři prdele (Top scéna s pérem), pěkný herečky, nechybí kozy (nahoty ale mohlo být klidně více), finále luxusní. Za mě spokojenost a určitě se na to podívám někdy ještě jednou. (273. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U tohoto mixu žánrů, jsem se musel o hodnocení chvíli rozhodovat, ale nakonec jsem usoudil, že dva kousky stačí. Jako horor na mě film příliš nepůsobil a na komedii jsem tu našel příliš málo humoru (i když snaha tu bezesporu byla). Tvůrci se evidentně nepokoušeli ani předstírat, že nejde o béčkovou záležitost (což jim počítám k dobru), na druhou stranu je pravdou, že občas sklouzli ještě o úroveň níž. Ale co, už jsem viděl horší filmy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

No konečne, po Slovenskom zombie morde prišiel aj Belgický a i keď tu bolo menej srandy s gore efektami sa nešetrilo ani tu. Herci sa moc neukázali, ale za to krvavosť v tomto filme mi bola viac než sympatická. Bol som skeptik, lebo natocit aspon priemerny zombie horor je uz dosť problem, no Belgicko to zvládlo, toť som prekvapený. Chybičiek tu bolo viac než dosť, ale zas musim uznať, že odviedli kus prace, či od masiek alebo od šialenosti. Takže silne 4*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VIDĚL JSEM ČLOVĚKA JÍST ČLOVĚKA“… /// Klinika, na který šéfuje Oksana, moc důvěry nevzbuzuje. A vo tom to je… Brzo se tam začnou dít zajímavější věci, než je zmenšování koz či prodlužování čuráků. A tak tady začnou všichni zběsile pobíhat, vobčas to někdo vodsere a stane se z něj zombík. Celkem vopruz. Příběh moc originality nepobral, ale s píčovinama, ze kterejch cáká krev si vyhráli. Takže teď už jen záleží, co vod toho vočekáváte…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, kolik legrace se dá během pár minut zažít s jedním čurákem. 2.) Chystám se na plastiku. Oksana volala, že… /// Thx za titule „zandera“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama