Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zábavná, brutální zombárna z Belgie, kterou určitě doporučuji, ač tedy Horory na toto téma moc nemusím, tohle bylo fakt dobré. Sympatické obsazení, Gore scén tři prdele (Top scéna s pérem), pěkný herečky, nechybí kozy (nahoty ale mohlo být klidně více), finále luxusní. Za mě spokojenost a určitě se na to podívám někdy ještě jednou. (273. hodnocení, Full HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je síla. V tomto případě stačila na výživnou zábavu pochybná plastická chirurgie kdesi na východě Evropy a parta splašených zombíků. Spousta krve, vyhřezlých vnitřností i důvodů pro zasmání a to je vlastně všechno co jsem chtěl. Několika mňamózním momentům vévodí přepůlená zombice pojídající vlastní střeva. Takhle by to šlo a do Belgie míří palec nahoru za parádní debut. 85% ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Darwin Awards: The Movie aneb kdyby postavy zavíraly za sebou dveře, nedošlo by k zombie apokalypse. Ale zase je to vlastně osvěžující místo obvyklých klaďasů a nevinných obětí sledovat masakr bandy hajzlů a blbečků. Nicméně z toho prostředí pochybné kliniky plastické chirurgie, ale vlastně také z těch postav šlo vytřískat mnohem víc. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

S odretými ušami za tri. Gore celkom fajn, ale mohol byť trošku viac originálnejší, keď nerátam "vtáka-letáka". Vtipu to malo extra málo, takže za komédiu by som to nepovažoval, tak maximálne za trapédiu. Mohlo to byť o dosť lepšie. Tupé chovanie postáv a tupý koniec. Škoda premárnenej šance, mohla to byť dlhotrvajúca žánrovka. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela dobře natočené. Klinika ve Východní Evropě, kde Vám ani neudělají testy a už rovnou jdete na operaci. Na operačním sále žádná hygiena, sestry tam popíjejí kávu, ale zřejmě Vám plastiku udělají levně 😆 Zombie masky dobré, ale chybělo mi tam napětí. A ten přítel věčný smolař, ten byl už na zabití. 50% ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama