Reklama

Reklama

Risk

Trailer

Obsahy(1)

Bývalý člen speciálních jednotek žije poklidný život se svým synem Taylorem (Matthew Garbacz). Vše se ale změní ve chvíli, kdy je Taylor unesen záhadným Mzamem. Mzamo (Mario Van Peebles) po Nerovi (Scott Adkins) chce, aby odstranil konkurenty zločineckého sindikátu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(63%) V poslední době už nemám přehnaná očekávání u těchto nízkorozpočtových akčních béček. U Scotta Adkinse ale ještě nějaká ta úroveň je, viz tento vcelku pohodový počin na to jedno shlédnutí, ale zas to neurazilo. Oceňuji, že zde má Adkins hlavní roli (ne, aby byl na plakátku jako hlavní, např. Lundgren atd a přitom měl vedlejší roli) a že je zde dostatek akce. Především tu máme přestřelky a i souboje. Využití schopností bojového umění Adkinse je zde docela akorát, i když bych ještě přidal. Nejvíc se mi líbí bojová scéna v kuchyni a ke konci, kdy je Scott spoutaný – tam jsem se kochal blahem. Přestřelky jsou docela dobře natočeny, ale už ta technická stránka klesá, což je i vinou nízkého rozpočtu. Třeba přestřelka v clubu byla místy nepřehledná, byla tam hovno vidět. Příběh to má jednoduchý, nulový, postavy včetně divného záporáka, mě nebavily. Co k tomu víc dodávat? Mohlo by to být lepší, ale i horší. Natočeno bylo dost béček, a jak tu furt zdůrazňuji dokola, je to víc a víc levnější, takže nemůžu očekávat zázraky. Jednohubka je to ale solidní! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Takyto jednoduchy priamociary nasilny dej by sa ujal este v 70. rokoch. Dnes po skusenostiach s Tarkovskym, Bergmanom, Tarantinom atd atd atd to uz ludi fakt netaha, an pokon ani mna. Tema odstarnit konkurentov zlocineckeho syndikatu vyzera na prvy pohlad dobre, len herci si doslova odbili a reziser je rutiner  : 30 % ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková typická spolupráce Florentina a Adkinse. Scott by pochopitelně měl na víc o tom žádná, ale v současné době bohužel asi ne. Je to blbý a levný? Ano, ale i přiměřeně zábavný. Tady nám aspoň nevalí žádný klíny a fake news do hlavy jako v Legacy of lies a film se soustředí na to co Adkins nejlíp umí a to je akce. Pravda kamera mohla bejt lepší, nějaký výtky tady uznávám, ale celkově jsem dostal nakonec i víc než jsem čekal.60% ()

Ouwen

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak trošku vynechám. Viděl jsem zhruba 70% toho co se děje a ve stručnosti - otřesně natočená akce, at už se jedná o kameru, střihy, nazvučení, choreografie přestřelek a soubojů... podprůměr. Děj tu prostě ani neexistuje, nijak to negraduje, nulové herecké výkony, logika v tuna momentech taky mimo dění... nevim no, zapomenutelný céčkový akčnák. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to blboučký béčko, ale vcelku zábavný. Akce je slušná, výstřelů a ran pěstí padne fakt hodně, samozřejmě musíte přihmouřit oko (někdy i obě), protože jeden drsoň je schopnej sejmout celý gangy, ale tak s tím se nějak počítá. Naopak role hlavního záporáka je celkem zvláštní, chvílema jeho projev připomíná S. L. Jacksona, nakonec se ukáže, že i on má "srdce na pravým místě". Plusem tady je i krátká stopáž, natahovat to nějak nesmyslně dál by vůbec nemělo smysl, tohle má být jednoduchá a přímočará záležitost na jedno podívání. P.S.: Dojemný promluvy otce se synem jsou tady naprosto zbytečný. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Při útoku na poslední komplex má Nero (Scott Adkins) jedinou zbraň, a to vyrytou 1911M1A1, kterou vzal vůdci třetího kartelu. Tato pistole má zásobník na 7 nábojů. Předpokládáme-li, že další náboj je již nabitý, má maximálně osm nábojů a žádný další zásobník. Přesto při závěrečném útoku vystřílí téměř 30 nábojů. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama