Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na začátku musím přiznat barvu: Čekal jsem to o dost horší. Kate je nakonec docela příjemnou, adrenalinem našlapanou, netflixovskou podívanou se zajímavým zasazením (neonově prosvětlené uličky Tokia) i obsazením. "Winsteadka" odvedla kus práce, její roli female vražedkyně jsem jí věřil v zásadě po celou stopáž, takže v tomhle ohledu za mě obří palec nahoru. Na druhé straně bohužel nechápu obsazení Woodyho, tak výbornému herci dát tak minoritní roli, kde nemůže naplno ukázat svůj talent, to považuji za hrdelní zločin. Akce krvavá (useknuté prsty, sťatá hlava atd.), nešetří též zajímavými nápady, bitky choreograficky ucházející. Jasně, scénáristicky nic inovativního, ale narozdíl od žánrově podobných příspěvků nedávné minulosti (Old Guard, Jolt) mělo tohle setsakra šťávu! Takže si těch svých 6,5/10 v pohodě obhájím :D P.S. Ale Charlize Theron se svou Atomic Blonde kvalitativně úplně jinde ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Je sice hezké, že Keanu Reeves nastartoval svoji kariéru skvělým Johnem Wickem a ještě lepším druhým dílem, ale už trojka mě v kině nudila. Tak jak mě má potom bavit asi desátá kopie. Navíc tady máme kombinaci hned dvou filmů. Zastav a nepřežiješ plus John Wick. Někdy vážně přemýšlím nad tím, proč taky nepíšu scénáře. Od první minuty se na vás sype jedno klišé za druhým. Kdo, proč, jak, koho. Kdo je vlastně ten hodný, kdo ten zlý a bla, bla, bla. Těch klišé a předvídatelných zvratů plus průhledná zápletka od první minuty mě nudili dokonale. Na druhou stránku prostředí je na jedničku. Režisér evidentně miluje Cyberpunk, jelikož hudba, vizuální styl a prostředí je Cyberpunk od A do Z, jen ze současnosti a postava Harrelsona se jmenuje V. Akce je stereotypní jako v každém kontaktním akčním filmu právě od dob Johna Wicka. Ale některé pasáže jsou hodně fajn. Hlavně samurajský mini souboj, nebo přestřelka na tržišti. Má to své momenty, má to úžasný vizuál a prostředí na kterém to celé stojí a občas se najde kulantní vražda, smrt, zabití. Ale jako mě nebavil celkově Mr. Nobody, nebavila mě ani moc Kate. Na jeden večer dobrý, ale poslední dobou přehazuju vyhýbku a začínám sledovat seriály, které jdou Netflixu podstatně lépe, než filmy. Kopie, průměrně zábavná kopie.60%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejezdi! Do tý doby zhebnu." Mám rád akční béčka, bojovný holky a šibalskej úsměv Woody Harrelsona. Proto jsem se na Kate těšil. Byla to chyba, protože by to chtělo aspoň trošku originality. Jenže Kate je mrtvá  jako Chev Chelios, vycvičená jako Nikita, střílející jako John Wick a zrazená rodinou jako ... asi padesát jinejch parchantů. Navíc je tady k dobru Japonsko, jehož humor nikdy nepochopím a který dodává do filmu neuvěřitelně otravný slečny vhodný k sejmutí hned po prvním verbálním projevu. Leč nestalo se. Místo toho přišly na řadu rodinný hodnoty a jedno klišé za druhým. Tuhle bessonovku prostě nenatočil Besson a tady bych asi hledal důvod toho, proč mě to nebavilo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi 2 a 3 hviezdičkami, nakoniec trochu silnejšie 2 hviezdičky. Nie je to John Wick a ako sa spomína v jednom z ďalších komentárov v konkurencii by to obstálo možno prrd desiatimi rokmi. Klitorisi všetkých krajín spojte sa!!! a to som ešte len začal pozerať SAS zrodenie čiernej labute kde ďalšie akčná mladá sebavedomá klitorisáčka pri prepade nejakej dedinky, ktorá mala evokovať Rumunsko či Albánsko zavelí zabie mužov a chlapcov...ženy nech šíria strach. Netflix je neopísateľná žumpa, ale k svojmu dnu má ešte ďaleko. Pri písaní tejto vety som sa dozvedel že spomínanou krajinou je Gruzínsko. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru poctivý a zábavný akční film, který se sice vyvíjí a vyvine tak, jak čekáte, ale zároveň dokáže i překvapit. Akční scény hrají prim, jsou pestré a všechny možné způsoby, jimiž Kate likviduje videoherně se hemžící padouchy, se mi neokoukaly. Co by to ovšem bylo platné, kdyby mi nezáleželo na hlavní postavě, kterou Mary Elizabeth Winstead ztvárnila na jedničku podtrženou. K tomu si přičtěte neokoukanou neonovou atmosféru nočního Tokia a výbornou hudbu. Já byl, a po těch několika dnech stále jsem, víc než spokojen. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama