Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dámska wickovka, mierne moralizovaná, pokúšajúca sa o emotívnejší presah. Tam kde fungujú skvelé akčné sekvencie, nefunguje interakcia medzi postavami. Ale odpúšťam. Ako priaznivec žánru som sa bavil a od takejto produkcie som ani viac ako pár dobre mierených úderov a strelných zásahov, natočených v dynamickom tempe nečakal. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě fajn akční jednohubka, Mary Elizabeth Winstead je má oblíbená herečka a tady ta role jí sedla. Film je po akční stránce kvalitní a i ten příběh není tak špatný (až na ten překombinovaný konec), ale spíše mi úplně nesedl styl, jakým to bylo natočeno (např. na začátku filmu ta honička, to moc reálné nebylo, spíše jak z počítačové hry). ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„KOLIK ČASU MI ZBÝVÁ?…“ ///    Nájemná vražedkyně to má za pár. Nemůže za to věk, ale Polonium. Ovšem je třeba dokončit úkol… Je fajn zjistit, že Bessonovky dokáže točit i někdo jinej. Hezká krvavá akce, jednoduchej příběh o pomstě s rozpadající se ženskou a (další) důkaz, že akční hrdinku uděláme z kohokoliv. Třešničkou je pravej samurajskej souboj v podání Džuna Kanimury. Jinak samozřejmě se před finálem trochu vykecávaj a určitě se párkrát zeptáte „PROČ?“ Prostě akční Netflixovská jednohubka.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejská se mi po Nikitě. 2.) Chystám se „nájemně“ angažovat v Japonsku. ///  Thx za titule „Ivana Ragusa“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o taký pokus na Kill Bill, no nemalo to režisérske kvality formátu Tarantina. Musím ale uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj keď ten dej bol niekedy viac ako uplácaný. Vyrušovalo aj to nezmyslené terminátorovanie hlavnej postavy. Rozuzlenie sa tiež dalo čakať. A osobne by som privítal viac práce s mečom a menej guliek vo filme. Inak spokojnosť. Lepší priemer. 65/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série feministických akčních jednohubek, kde účel světí prostředky. Mary Elizabeth Winstead tu sice po celou dobu filmu není ani na chvíli sexy, byť ji mám normálně docela dost rád, ale za to se tu prohání v takové stylové divočině, která ze začátku má náběh na filmy Roberta Rodrigueze, aby se nakonec ustálila do klasického béčka. Ale na tři hvězdy se to i pro ten japonský feeling gangsterských záležitostí překousnout dá. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama