Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (249)

castor 

všechny recenze uživatele

Před pár týdny jsem shlédnul Gunpowder Milkshake, jehož snaha o stylovou akci a sexy vizuál se začala nečekaně rychle zajídat. Dámy nicméně dál potřebují své hrdinky, které potrestají (rozuměj rozsekají) všechny ty dareby mužského pohlaví. Proto je tu nájemná vražedkyně Kate. Ta ovšem zjistí, že jí zbývá pramálo hodin života. Nesáhne po kapesnících, ani si nepustí oblíbený díl nějaké telenovely, ale je odhodlaná najít lidi, kteří jsou za to všechno zodpovědní. Celkově se na to dívá díky solidní akci i vizuálu docela hezky. Jasně, co se syrovosti týče, s Atomic Blonde nebo Johnem Wickem se to nemůže srovnávat. Ale má to pár slušných hlášek, docela dost solidních nápadů (nemyslím tu nehezky digitální bouračku), neony, cool soundtrack a Mary Elizabeth Winstead, která mi v akčním podání sedí víc než kdejaká její předchůdkyně. A užvaněná dívčí japonská parťačka mi překvapivě nevadila. Velmi slušné tři hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejezdi! Do tý doby zhebnu." Mám rád akční béčka, bojovný holky a šibalskej úsměv Woody Harrelsona. Proto jsem se na Kate těšil. Byla to chyba, protože by to chtělo aspoň trošku originality. Jenže Kate je mrtvá  jako Chev Chelios, vycvičená jako Nikita, střílející jako John Wick a zrazená rodinou jako ... asi padesát jinejch parchantů. Navíc je tady k dobru Japonsko, jehož humor nikdy nepochopím a který dodává do filmu neuvěřitelně otravný slečny vhodný k sejmutí hned po prvním verbálním projevu. Leč nestalo se. Místo toho přišly na řadu rodinný hodnoty a jedno klišé za druhým. Tuhle bessonovku prostě nenatočil Besson a tady bych asi hledal důvod toho, proč mě to nebavilo. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Někdo rád vdolky, někdo divoký holky, ale je fakt, že tahle je divoká až moc – headshoty se tady nešetří, stejně tak propíchnutými bulvami a hrtany. Opět je to asi jenom můj problém, ale nějak nedávám ty rachitický holky, který si dávaj k večeři deset ozbrojenejch chlapů, zvlášť když jsou v posledním stádiu jako Litviněnko na jednotce JIP. No nic, další pásová strong female odškrtnuta, Netflix opět na půl plynu. Ale Mary Elizabeth Winstead posílám pusu na čelíčko, je to sympaťačka. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Zábavně brutální jízda, ve který Jason Sta… Mary Elizabeth Winstead krájí yakuzu na sračky. Neonama prosvícený Tokyo, johnwickosvská akce, Mary a slušnej soundtrack zachraňujou jinak docela stupidní scénář. Tady se jede čistě na zábavu a efekt, kdo hledá silnější příběh i logiku, koukněte jinam (třeba na realisticky pojatou a brutálně podhodnocenou Rytmickou sekci - aktuálně taky na Netflixu). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama