Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Zábavně brutální jízda, ve který Jason Sta… Mary Elizabeth Winstead krájí yakuzu na sračky. Neonama prosvícený Tokyo, johnwickosvská akce, Mary a slušnej soundtrack zachraňujou jinak docela stupidní scénář. Tady se jede čistě na zábavu a efekt, kdo hledá silnější příběh i logiku, koukněte jinam (třeba na realisticky pojatou a brutálně podhodnocenou Rytmickou sekci - aktuálně taky na Netflixu). ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je poslední z party "Holky a jejich dny" a musím tedy říct, že tenhle film sem si schválně nechával, jako poslední, protože sem si od něho sliboval, že to bude velký a krvavý. A krvavý to tedy je, ale to je asi tak vše a hádáte správně že tomu chybí, příběh, nějaký spojení s postavami a akce. Jako akce tady je a bitka v restauraci je špica a neotřelá bitka s hošanem, taky má svoje kouzlo, ale zbytek akce je střílení a né zrovna moc dobrý, originální a nebo napínavý, prostě takové tuctové. A byť nějaký ten zvrat ve filmu je, tak to nemělo takový ten efekt, jaký to mělo mít. K postavám, sem nějak nepřilnul a bylo mi tedy jedno, kdo dřív umře a to je škoda, protože herci to sou dobrý, ale asi to bude tím, že scénář psal někdo kdo má za sebou jenom jeden zázrak. Největší radost, mi asi tak udělalo vidět BAND-MAID ve filmu, jejich hudba je jako balzám na duši. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Gunpowder Milkshake šlehnutej Crank v záři neonu. Další interenetovej spotřební akčňák s hlavní hrdnkou - nájemnou vražedkyní. Pointa očekáváná, auto-hodnička odflákunutá, ale jinak splňuje účel - vypnutí mozku na páteční večer po práci. Tempo to má také slušné, takže to nemá moc hluchých míst a M.E.Winstead se ta zabijačka věří o trochu lépe, než Karen Gillan. A jo, samurajský souboj byl fajn. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Scénář je ta největší klišé rutina (a motiv otravy jen vede ke srovnávání s Crankem, který nabízí úplně jiný level nápaditosti a zběsilosti), motivace hrdinky mi přišla chabá (já bych si prostě někam zalezl a chcípl), tu autohoničku na začátku snad vystřihli z počítačové hry a neónový vizuál je už těžký provar. Ale přestřelky a bitky jsou solidně ochoreografované, natočené i brutální (jen to finále je docela nuda) a Winstead ta unavená zabijákyně sedí. Žádný zázrak, ale za mě nejlepší z vlny filmů o zabijákyních posledních let. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno