Reklama

Reklama

Spider-Man: Bez domova

  • USA Spider-Man: No Way Home (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. Spider-Man požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě. Peter tak musí překonat svou doposud největší výzvu, která navždy změní nejen jeho budoucnost, ale i budoucnost paralelních světů. (Falcon)

(více)

Diskuze

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

Ratemus

kvoli veku... Reed Richards je najgeniálnejší človek na planéte a jeden z najinteligentnejších v celom Marvele (áno, viac ako Stark)..

nie je možné aby ho hral 40+ ročný herec, logicky by to nedávalo zmysel, o niekom takom v tak pokročilom veku by sme už dávno počuli.. musí to byt niekto mladý, okolo 20ky, teda vo veku ked si stále robí ešte meno vo vedeckom svete.. okrem toho Marvel bude tiež chcieť mladého herca, aby mohol hrať kludne 15-20 rokov bez problémov otázky veku. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Insomniaci jsou blázni. Nechápu jak zvládají tak rychle dělat tak kvalitní práci. Za poslední rok vydali remaster Spider-Mana, Milese Moralese, 60 fps patch pro Ratcheta a Clanka (2016), Ratchet a Clanka: Rift Apart.. a teď už dělají na Spider-Manovi 2 a Wolverinovi.

A k tomu jsou to všechno prostě velice kvalitní produkty.

Ranger

Ranger (hodnocení, recenze)

Mně se tedy nápad s vlastními sítěmi vždycky líbil víc než nějaké udělátka, protože takhle by si ty sítě mohl udělat každý.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Kincl

Sítě z rukou jsou sice odklon od předlohy, ale dává to celkem smysl. Mutace těla přece nevynechá jednu ze základních pavoučích vlastností. To už ho mohl kousnout mravenec a byl by také super silný a mohl chodit po zdech.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel borec_01 smazal svůj příspěvek.

borec_01

borec_01 (hodnocení, recenze)

Už vyšel česky dabovaný trailer k tomuto filmu a musím říct, že je to bomba, ale jen škoda, že Doctora Octopuse nemluví Jiří Práger, tak jako ve filmu Spider-Man 2. V tom traileru ho mluví Jaromír Meduna, ale zase na druhou stranu je to jen trailer a finální dabing tohoto filmu může být jiný, ale jen doufám, ať obsadí ty stejné dabéry jako z předchozích filmů. Jinak by to byla totiž obrovská škoda. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ranger

Ranger (hodnocení, recenze)

Morlun je sakra dobrý záporák, toho bych viděl rád a po boku Spidermana by mohl být Ezekiel Sims

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Pokud se mám držet toho, co řekly staré leaky, které byly docela přesné, tak Strange tak činí, protože ví, že anomálie, které se objevují mají ve svém středu jednu osobu - Spider-Mana. Padouchy by měl mít právě už pozavírané, dokud je Peter po návštěvě Strange nepropustí. A právě kvůli jejich pojítku s Peterem by mu měl pomoci, protože v tom vidí možnost, jak to vyřešit.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ano na Morluna taky doufám že dojde. Když napadl Wakandu a vibranium trhal holýma rukama, říkal jsem si konečně pořádný padouch

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To jsem si taky rikal a pak kolega napsala toto a dává to tak trochu smysl, tedy: Osobně jsem byl ze Strangeova chování také ze začátku překvapený, zas tak nelogické mi ale po delší době nepřijde. Jediný případ, kdy bral Strange situace opravdu nekompromisně, bylo v Infinity War, kde ochraňoval Kámen času. Věděl, že jestliže ho Thanos, dostane, polovina vesmíru zemře, tak si holt dával bacha. Ve svém vlastním filmu se ale Strange s pravidly vůbec nemaže.

Krade knihy z knihovny, učí se magii, k níž vůbec nemá mít přístup, jakmile se mu naskytne příležitost, začne experimentovat s Kamenem času, bez přemýšlení všechny přemístí do Zrcadlové dimenze, postaví se na stranu Prastaré, když mu vysvětlí proč musí ohýbat pravidla ohledně Temné dimenze, a na konci filmu doslova naruší časoprostor, aby zachránil svět. Přesně kvůli tomu se rozejdou s Mordem. Strange je ochotný porušovat pravidla a zahrávat si s přirozeným průběhem věcí, Mordo ne. Zas takový skok k tomu, že se kvůli přátelství s Peterem pokusí o dost experimentální kouzlo, mi to tedy nepřipadá. Ve filmu navíc bude scéna rozhodně delší a lépe vysvětlená (alespoň doufám). Rozhodně bych ale nevyloučil možnost, že Strange zastupuje nějaký záporák. Na Mephista bych ale úplně nesázel.

Jestli se dá věřit aktuálním leakům z velmi důvěryhodných zdrojů, tak hlavním záporákem Multiverse of Madness by skutečně měla být Wanda a ne Mephisto. Jeho vzdálené propojení s příběhem No Way Home by tedy opět mohla být náhoda, stejně jako u WandaVision. Dalším důvodem, proč Marvel Mephista asi nevyužije, je taky premiéra filmu v Číně. Čínská vláda přísně zakazuje všechny filmy týkající se duchů, démonů apod. Pochybuju tedy, že by doslovný Ďábel Marvelu prošel a o Čínu nejspíš nebude chtít přijít

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

protože mi to nedá a nedá, si nevzpomenout na Morluna, tenhle bastard se jednak živí dušemi - schránka na záporáky, je schopný změnit podobu - vystřelení Petera z jeho těla. A navíc byl to právě Morlun, co málem zabil Petera, který pak šel.......moment překvapení, šel za Strangem a požádal ho o pomoc. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no jo, ale nejen Mephisto dovede někoho očarovat, vzít jeho podobu a nebo do dotyčného napupovat zlo.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

darthvader77

No to říkám už od začátku, buď je to Strange z What if, Mephisto nebo Skrull...byl by hustej tah kdyby hlavním padouchem byl právě Strange

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Super Mario zdolal 1 miliardu

Super Mario zdolal 1 miliardu

01.05.2023

Snímek Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo a Illumination oficiálně po 26 dnech od premiéry překonal hranici 1 miliardy dolarů. Dohromady to je 490 milionů ze Severní Ameriky a 532 ze… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama