Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (497)

HAL 

všechny recenze uživatele

OMGWTFLOL Tohle je fakt jak od Eda Wooda, tady nějaká logika, koherence, návaznost scén a nedejbože smysluplnost příběhu vůbec nehrají roli. Tenhle scénář rozhodně nemohla psát AI, protože ta by odvedla práci rozhodně lepší. Přitom i přes ten hloupý příběh je to i hrozná nuda, tak potenciálně originální prostředí, a v něm přitom jen minimum nápadů, jen design těch živých baráků mě bavil, jinak to vypadá jak generické fantasy... akorát tedy extra hnusně natočené, kde green-screen trčí z každého záběru. I když tam green screen nepoužívali protože Volume, režisérovi to nedošlo, stejně všechno točil jak před zelenou zdí velkou zhruba tak tři metry na tři metry. MODOK to celé aspoň na chvíli zachraňuje, protože z otravné sračky z toho aspoň na ten malý moment udělá guilty-pleasure sračku. Don't be a dick. Beyond cringe. No, kdyby Marvel netočil i seriály, tak řeknu že horší už to být nemůže. 3/10 Btw vzhledem k tomu že v závěru jedna budova objímá druhou, vede mě to k otázce: jakým způsobem budovy v MCU souloží? A jak se rodí? Když přichází na svět malá baby-budova, vyleze z té velké oknem, a nebo dveřmi? Otázky, samé otázky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ant-Man nafasoval svůj třetí díl a dostal za úkol alespoň trošku napravit bordel, který v Universu vzniká a já musím zkonstatovat že se mu to nepovedlo a podle mě ani vlastně nemohlo. Říše kvant je pro mě nezajímavá až běda. Vlastně sledujeme jakousik další reinkarnaci alá Star Wars. Než nám je představena nová říše, stále se mluví a mluví že pozor za chvilku příjde. On už opravdu brzy přijde. A po hodině vskutku přichází. Kang! Teda řeknu vám, ta natahovaná nakonec i stála za to. Záporák je to luxusní. Umí prakticky co si zamane, ale co je mu to platné, když i ten nejslabší Avenger si jej nakonec povodí. PS: Ve filmu se a objeví jistý  M.O.D.O.K. a garantuje každému, že něco tak šíleně nevkusného ještě nikdo nikdy neviděl. Tohle vymyslel buď naprostý génius nebo totální zvrhlé čuně. Tipuju osobně spíše druhou možnost. 40% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Antman je takový černý Petr. Nikdo ho nechce,ale někdo jiný ho stále cpe na mnohem důležitější místo v MCU,než si zaslouží. V tomhle digibordelu v lunaparku nápadů a barev vyniká jen Kang. Kdyby Feige udělal raději solo film Kang dynasty, jen o této postavě a jeho variantách a vrstvách,udělal by lépe. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě zlomil. Ztělesněná problematika současného Marvelu a nejzbytečnější film vůbec. Charisma Jonathana Majorse nezachrání bezduchou prázdnotu sázející na nekonečné recyklování toho, co před lety fungovalo. Dnes zbyl jen patos, debilní humor a fanservis. Film připomíná osmdesátkové fantasy typu Labyrint, ale tyhle filmy měli alespoň charisma a byli zábavné, tohle je sebeparodie a ještě nefungující. Jediné plus je za vfx artisty a za Majorse. Doufám, že DC s Gunnem v čele zničí tohle studio a fanoušci nebudou podporovat tuhle mašinérii. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

To si takhle rozverná vnučka stluče na koleně komunikátor s mikrosvětem a je celá žhavá si s ním posílat esemesky, načež bábině málem slezou hrůzou vlasy. "Víte, rodinko, bylo jsem tam dole třicet let a nechala tam mikrokopii Thanose, ale nechtěla jsem vás tím v těchto těžkých časech zatěžovat, sorry, LOL!" Celá pětičlená famílie je následně za mikrothanosem vtažena a ocitá se v milionté marvelácké kopii přebarvičkovaného univerza s tlupami barevných kapucářů a debilních makeupů. Po haha humorech s dírami a nuda zvratech se starými známými následuje REVOLUCE! Hlavně proto, že je nám vnučka už v prvních minutách filmu představena jako zapálená aktivistka a má za kámošku nasranou maskulinní válečnici. Do toho divákovi neustále vrtá hlavou, proč dříve rajcovní Lilly někdo oštěchtal vlasy a stvořil z ní asexuální úřednici, která vypadá nejlíp, když má na hlavě masku. Paul Rudd rovněž dává definitivně zapomenout na memes, v nichž je prezentován jako nestárnoucí hot boy; většinu času vypadá a hraje jako instalatér, mající za sebou maratón přesčasů a chystající se na sepisování daní. Naštěstí je tu sympatická Kathryn Newton a gerontokombo Douglas + Pfeiffer, kteří film táhnou, přestože mají debilní role. Nakonec se všechno tradičně vymlátí v závěrečné řeži, Majorsův směšný padouch je ujebán CGI světly, o něco menší padouch v podobě obří kebule se obětuje po trapném "zpátky na správnou cestu, bo nejsem dick", barevní pišišvoři z mikrosvěta jsou osvobozeni socialistickými mravenci a divák žasne, že tuhle monstrózní sračku bez újmy přežil. Když tvůrcům odpustíme, že je celý film naprosto generický, od první minuty předvídatelný, hloupě vypadající a mizerně napsaný, haprují v něm i věci, u nichž by jeden čekal, že je pokryjí bezedné lidské a finanční Disney zdroje. Greenscreen místy tahá za oči. Kontinuita scéna je občas prazvláštní. Postavy pronáší nepopsatelně bizarní moudra. Design všeho je okatě bez nápadu a vypadá, jako by ho vyplivl druhořadý AI generátor. Suverénně nejhorší film dosavadního MCU. 1/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Postava Kanga Dobyvatele (Jonathan Majors) se poprvé objevila v komiksu „Fantastic Four #19“ roku 1963, ovšem zde si ještě říkal Rama-Tut. Jako Kang začal vystupovat až v komiksu „The Avengers #8“ roku 1964. Postavu vytvořili duo Stan Lee a Jack Kirby. (JerryMalfoy97)
  • Po vstupu do Quantum Realmu zmíní Janet (Michelle Pfeiffer) Subatomicu. V Marvel komiksech je Sub-Atomica sluneční soustavou v Microversu. (Kubaaa97)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Reklama

Reklama