Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (496)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $214,504,909║ Tržby Celosvetovo $476,071,180▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejda, to ako vážne sa aj tento mega-mini hrdina sa dá zhnusiť na entú. Sakriš Marvel s týmto letel strmhlav dolu. To ako s týmto bordelom chceli prekonať bizardnosť Jamesa Gunna. Toľko príšerných vedľajších postavičiek, suchých dialógov, minima zábavnosti a strašného ale strašného digi bordelu tu tude ešte nebolo. A to stále natáča to isté zoskupenie a vypadá to tak že asi už bez chuti. /30%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne prijemny prekvapeni a po slabsim druhym dilu zase slusna zabava. Prvni komictejsi pulka ala Cesta do stredu Zeme je hodne fajn, clovek se musi kochat tim ujetym mikro svetem, tvurci se tady fakt vyradili a i kdyz triky nepatri k uplny spicce, rozhodne se na to moc pekne kouka. Druha pulka bohuzel sklouzne k typickymu Marvel digibordelu, kterej pripomina nejaky YA Star Wars, akce je sice fajn, zaporak je sice tradicne blb, ale aspon nevypada jak chcipacek a druhej zaporak potesi. Nicmene dej svizne odsejpa, sem tam padne nejaka fajn hlaska a herci jsou super sympataci, takze za me vlastne proc ne. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak nám začala pátá fáze a pořád to nějak vázne. Ne, že by 3ka byla špatný film, ale už to není co dřív. Akce je super, vizuál taky, ale prostě nevím. Je Kang opravdu tak ultimátní záporák, jak se o něm mluví? Tady se moc nepředvedl, tak snad v příštích Avengers. Celé to dost hraje na rodinnou notu a není to už taková řachanda. Naše rodinka se po menší nehodě dostane do Říše kvant. Tam vládne nemilosrdný Kang a jde jim po krku. Ona totiž Janet neřekla ostatním nic o svém tehdejší pobytu v této říši. Všichni jim jdou po krku a nemají to vůbec jednoduché. Naštěstí se spojí s místním odbojem. Vše skončí jak jinak než velkou bitvou, kde pomůžou i mravenci. Potěšila mě přítomnost MODOKa. Jako otvírák další fáze to ujde, ale snad pozdější díly nastaví laťku výš... Jo a vztah Scotta a Hope mi přišel dost na sílu. "Nemusíš být vždy hovado." ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Třaskavý mix akce, napětí, komedie a kupodivu i osudovosti po boku záporáka, který bude ve fázi pět štípat Avengers vejpůl jak špalky dřeva! Kromě toho, jak mě teď leeehce děsí, že už se v těch filmech může stát ale OPRAVDU COKOLIV, tak jsem vlastně nadmíru spokojen, protože nový Ant-Man je přesně ten druh pastelové polo-vážné zábavy, o kterou jsem se bál, že vymřela spolu s poslední ultranudnou Wakandou. To, co teď může MCU nabídnout s naprosto všemi postavami, které se kdy kdekoliv za xx let mihly, je i přes onu děsivou překombinovanost stejnou měrou vzrušující a nabíjející. [IMAX] ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Gordon Gekko, ztělesnění toho nejhoršího na neoliberálním kapitalismu, obhajuje socialismus. Aspoň něco zajímavého jsem na tom filmařském clusterfucku dokázal nalézt. Škoda, že když socialisté - mravenci - dovedou zabránit kvantovému kolonialismu, nedokážou utnout mrvelizaci mainstreamové popkultury. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Postava Kanga Dobyvatele (Jonathan Majors) se poprvé objevila v komiksu „Fantastic Four #19“ roku 1963, ovšem zde si ještě říkal Rama-Tut. Jako Kang začal vystupovat až v komiksu „The Avengers #8“ roku 1964. Postavu vytvořili duo Stan Lee a Jack Kirby. (JerryMalfoy97)
  • Postavu M.O.D.O.K.A si zahrál herec Corey Stoll, který již ztvárnil postavu Darrena Crosse aka Yellowjacketa v prvním díle Ant-Man (2015). (JerryMalfoy97)
  • Film je věnován památce Davida Jonese, vedoucímu výpravy filmu Eternals (2021). (Kubaaa97)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno