Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (327)

MM11 

všechny recenze uživatele

Je to -átor. Tentokrát však ne Terminátor, nýbrž Likvidátor. Co se tíče kvality, tak je vcelku pochopitelné, že starší předchůdce má navrch téměř ve všech ohledech. Likvidátor nás tak možná nepotěší zajímavým příběhem či okouzlující režií, ale divákovi předhodí slušnou dávku akce, ve které Schwarzenegger ještě stále má co ukázat a o to filmu také šlo. Tudíž spokojenost. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Léto 1996. Jsem teenager a máme s taťkou chuť na pořádný akčňák. Taťka zve, já vybírám. Lucerna hraje Likvidátora s Arním (je mi jasné, že na toho by můj milý rodič zavítal raději). Světozor Skálu od nějakého Baye, ale zase s Connerym a Cagem. Hmm, do čeho investovat? Vědět tehdy, že "nějaký Bay" je ten samý co natočil Mizery, tak neváhám ani na moment. Takhle ovšem váhám. A hodně. Nakonec sázím na Skálu. Byla delší. No, neberte za stejné prachy takřka 140 minut akce. Dodnes této volby nelitujeme ani jeden. O nějakého půlroku později jsem taťku málem přizabil, když tuhle volovinu n-tou, která se však bere až moc vážně, půjčil ve videopůjčovně i přes mé důrazné doporučení ať tak nedělá. Tehdy již tamtamy totiž zvěstovali, že to nestojí ani za těch 40 kaček. A bylo to, bohužel, přesně tak. Den na to jsme si museli spravit chuť zapůjčením Skály, to ani jinak nešlo. Prostě nešlo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Arnoldova akční stár se sice na chvilku v Pravdivých lžích nadechla, ale osmdesátkovým záležitostem v 90. letech prostě pšenka už moc nekvetla. Likvidátora si navíc vzal Chuck Russell, pro kterého to byl první akční snímek. Arnold zde překvádí jen takovou další variaci na Terminátora s tím rozdílem, že do toho zakomponuje i trošku té špinavé politiky a nějaký ten podraz spojený s odhalením padoucha. První polovina je docela slušná ale po letadlové scéně, mimochodem dosti přitažené za vlasy, se film začne likvidovat v podstatě sám. Triky jsou ohavné a v krokodýlí scéně až spíše úsměvné. Druhá polovina z filmu udělá béčko až na půdu. Škoda, určitý potenciál jsem zde zaznamenal. 50% ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval za střízliva: Likvidátor je velice příjemná béčková záležitost, která si bere to nejlepší z 80. let a zároveň vítá nové trendy. Například digitální triky, které působí sice trochu směšně, ale to naopak posilňuje ten béčkový punc. Arnie odvádí svůj klasický standart. To znamená, že taktika ,,Tvař se drsně." mu vystačí na celý film. Akční scény jsou dobře provedené (scéna s padákem nemá chybu), takže jediné co na nich zamrzí je, že je jich tu celkem málo a navíc jsou trošičku nešikovně dávkované. Za pochvalu rozhodně stojí hudba a záporák James Caan. 3* Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval po požití X piv: LYkviDátor je naprosto superbéčko, kde má Arnold opět svůj úžasný přízvuk a vůbec se s tím nesere. hjuj Pobíhají tu přerostlé ještěrky, které pár pixelů zapomněly doma a snaží se sežrat kočandu, kterou Arnie chrání. 5* Podle hodnocení zjistíte v jakém stavu jsem film viděl :-) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Arnold opět v akci. Ne táková pecka jako jeho některé jiné filmy, ale pořád má úroveň. Snímek plný střelby a krve. Zábava, ikdyž to není pravé slovo k použití k tomuto filmu, ale jinak to vyjádřit prostě nedokážu. Já jsem se celkem pobavil a snímek doporučuji všem, kdo má rád akci, napětí, krev a hutnou atmosféru. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Joel Kramer. (Rominator)
  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama