Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (329)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ale čoby sklamanie. Typický akčný film 90tych rokov, ktorý je na tom omnoho lepšie, ako tie konkurenčné s Van Dammeom a už aj Stallonem. Jasné, že je to priemer, že je to dnes naivné a predvídateľné, ale keď to kedysi dávno tak často bežalo v sobotu večer o desiatej v televízii, nejeden násťročný chalan mal radosť. Ja tiež. Výstižnejší názov pre film s AS ťažko vymyslieť. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nech se vycpat:) Nahláškovaná komedie z oné krátké evoluční etapy, kdy dinosauři akčního filmu počali vymírat, ale přesto ještě z posledních sil mrskli ocasem. Jen tak pro zábavu. A souboj akční dinosaur versus newyorský krokodýl musí nutně vejít do animální síně slávy. Arnie coby kulometná chůva se pohybuje v říši nadsázky, nesmrtelnosti a neprůstřelného humoru, zároveň ještě žije ve světě, v němž je pro jedince možné zmizet. To v našem světě působí jako nejvíc sci-fi moment vůbec. Konečně chápu, proč dal i Roger Ebert 75%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že tam hraje Arnold, tak by to nestálo za nic. Klasická akčňárna...s děravým scénářem, nezničitelným Arnoldem a nesmyslnými akčními sekvencemi. Aspoň jsem se pobavil u některých scén, kde to autoři určitě nezamýšleli. --- Johne ale tam nemůžeme jít, čekají nás - Já bych je nerad zklamal ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Arnoldova akční stár se sice na chvilku v Pravdivých lžích nadechla, ale osmdesátkovým záležitostem v 90. letech prostě pšenka už moc nekvetla. Likvidátora si navíc vzal Chuck Russell, pro kterého to byl první akční snímek. Arnold zde překvádí jen takovou další variaci na Terminátora s tím rozdílem, že do toho zakomponuje i trošku té špinavé politiky a nějaký ten podraz spojený s odhalením padoucha. První polovina je docela slušná ale po letadlové scéně, mimochodem dosti přitažené za vlasy, se film začne likvidovat v podstatě sám. Triky jsou ohavné a v krokodýlí scéně až spíše úsměvné. Druhá polovina z filmu udělá béčko až na půdu. Škoda, určitý potenciál jsem zde zaznamenal. 50% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pri návšteve reštaurácie si vždy objednáte niečo iné a nezvyčajné, alebo dávate klasicky prednosť vyprážanému syru a hranolkám? ak ste uprednostili ten syr, tak je tento film to pravé pre vás, pretože predstavuje úplne klasického arnieho (takmer nezranitelný superborec), kde mu nerobí problémy vystrieľať neuveriteľné množstvo zločinov a pritom utrúsiť nejakú tu suchú hlášku. klasický arnie s jeho všetkými kladmi i zápormi (s dosť slušný počtom originálnych akčných pasáží a s dosť neoriginálnym dejom). ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Rozpočet snímku navýšilo mnoho scén, které byly napsány, natočeny, ale nikdy se nepoužily. (HellFire)
  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Joel Kramer. (Rominator)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama