Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (327)

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádná bomba to neni, ale dá se u toho slušně pobavit. Arnold se tady tentokrát moc nepředved a je docela topornej, ale občas nějakou tu hlášku utrousí a jsou tam dobrý akce, hlavně na konci, když si tam Arnie vezme dualy EM pušek a začne tam všechny kosit, ale jinak je to spíš nuda, když tam neni akce a musí si vystačit s blbejma dialogama a s otřepanou zápletkou, ale koukat se na to ještě dá, hlavně když tam je Arnie ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný akčně-thrillerový standart s nablblým scénářem a cheesy hláškujícím Arnoldem, ale jak dojde na finální přestřelku a Arnie vezme do rukou dva railguny, tak se to rázem posune o notný kus blíž k nejlepším momentům devadesátkových žánrovek. Místy nuda, místy solidní nápaditá zábava. 7/10 ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hláška: "Tady odbory nikdo ochcávat nebude!" pronesená ze strany odborářů směrem k samopaly ozbrojeným členům mafie mě utvrdila v tom, že tenhle film chce jenom pobavit. Arnoldovi to naštěstí tvůrci neřekli. Proto neztratil ani kapku drsnosti na úkor sarkasmu a jeho natrénovaný výraz doktora inteligentního svalstva ho nikdy neopoustil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech prumernejch filmu s Arnoldem. Pribeh stokrat omletej, Arnold se stuhlym xichtem, malo hlasek a malo akce. Ma to hustej konec, to jo, jenze jinak tam moc akce neni a kdyz je, tak taky nijak uzasna neni. Takze tu zbejvaj jen dialogy o nicem a ohranej pribeh=nuda. No na 3* to bude, ale nebejt Arnolda tak nevim, nevim.. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Akční pecka , které nechybí nic aby splnila daný žánr.Arnolda Schwarzeneggera nemusím , ale když je jeho film dobrý , tak to uznám.James Caan mně v roli hajzla překvapil a zvládl to na výbornou.Opravdu jsem se bavil při scéně kdy Arnii vypadl ze letadla , to mně zaujalo.Jinak ostatní akční scény jsou dobře natočené, leč trošičku nesmyslné.Rozhodně to stojí zavidění!! ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Film se natáčel od 13. září 1995 do 26. března 1996 převážně v New Yorku na místech The Harlem Rail Yard v jižním Bronxu, Central Park's Sheep Meadow a Chinatown. Dále se natáčelo v Los Angeles, Santa Claritě, Wahingtonu D.C. a v kanadském městě Dieppe. (Trajektt)
  • V 10. minutě vidíme kolegu Johna (Arnold Schwarzenegger) napít se něčeho z hrnku, ovšem ze záběrů je zcela patrné, že hrnek je prázdný. (Emo-haunter)
  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama