Reklama

Reklama

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka

(seriál)
  • Velká Británie Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer
Velká Británie, 2019, 3 h 7 min (Minutáž: 57–66 min)

Režie:

Mark Lewis

Scénář:

Mark Lewis

Hudba:

Andrew Skeet

Hrají:

Justin Trudeau (a.z.), Luka Magnotta (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hrozivá videa vyšinutého zločince donutí skupinku amatérských internetových detektivů pustit se do riskantního pronásledování, které je vtáhne do temného podsvětí. (Netflix)

Recenze (102)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá podívaná. O kauze jsem si předem nic nezjišťoval a první dva díly jsem opravdu nevěděl, jestli se něco takového opravdu stalo nebo to je jen skvěle napsaná detektivka od Netflixu podávaná v podobě dokumentu. Tohle by bylo hodné další série Temného případu, jen se bohužel jedná o pravdivý příběh. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na do doporučení holek z podcastu Opravdové zločiny. Dokument mohl být o polovinu kratší, ale jinak se jedná o lepší počin z produkce kanálu Netflix. První díl byl asi nejlepší, pak už to celé (i když je to podle pravdy) působí hodně přitažené za vlasy. Doporučuji všem, kdo mají rádi kriminální příběhy. Jo a nebojte se, o násilí se mluví, ale diváka ušeří všeho nepěkného.. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro internetové nerdy to bude velká jízda. V dokumentu jsou totiž za hrdiny, i když značnou měrou přispěli k eskalaci konání jednoho blázna. Mnoho času se věnuje právě amatérským vyšetřovatelům a jejich postupům, což je místy úsměvné, ale také na to doplácí tempo. Závěr je stylový, ovšem už předchozí záběry pachatele značí, že půjde o slušný bizár. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vážně nebavilo. První díl byl sice naprosto výborný (tedy jenom v první polovině), ale nebýt zajímavého závěru, tak bych se dál ani nekoukal. Jinak mi to vůbec nesedlo. Celé je to jenom o nějakém buzíčkovi, který týrá zvířata a internetoví hrdinové ho chtějí dopadnout. Bohatě by tomu stačil klasický hodinový dokument. Hlavní vypravěčka byla pro mě nesympatická. Také mi přijde dosti nefér, že nám divákům neukážou celá videa, za to velký palec dolů. „Vyšetřovatelé“ měli až moc velkou fantazii, jako přirovnávali osudy k slavným filmům, no já jim to teda fakt nežral. Jaks taž je ještě zajímavý prostředek třetí epizody a také hudba. 20/100 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jeden blázen udělá naprosto cokoliv, aby na sebe upozornil a tisíce bláznů stráví v součtu statisíce hodin tím, že po něm pasou. Co mě na tom zaujalo, je zjištění, že znát něčí jméno a tvář, ještě nutně neznamená, že se takovýho člověka podaří dohledat. Zvlášť pokud se vám v kapse nepovaluje policejní průkaz. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Luka je na fotce s přáním své matce podepsán jako Eric. Je to proto, že se narodil jako Eric Clinton Kirk Newman. V roce 2006 si však změnil jméno na Luka Magnotta. (Muffino)

Reklama

Reklama