Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl takovou jednoduchou krvavou blbůstkou s prostým humorem, na kterou se dalo podívat, aniž bych si toužil vyškrábat oči. Tentokrát tvůrci po všech stránkách znatelně slevili na nárocích, přičemž zjevně nikdy neslyšeli o Cimrmanově šrapnelu. Repliky, které scénárista vyplodil pro jednotlivé postavy, rozhodně nebyly šrapnelem, to byla bubnová palba těžkých kalibrů. Kdybych měl napsat, co si o filmu opravdu myslím, musel bych klesnout na verbální úroveň v něm použitou, a to fakt nechci, takže to jen shrnu. Scénář byl v podstatě chabý, triky místy vypadaly jako špatný vtip (viz. smrt Bambiho), všechny postavy mi byly veskrze nesympatické a celé to definitivně pohřbil neuvěřitelně stupidní závěr. Škoda, že nevěřím v Satana, scénáristovi bych pobyt v kotli klidně dopřál. / Poučení: Nechceš se stát obětí krvavé sekty? Šukej. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

Reklama

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl z roku 2017 se tvářil jako cool horor, nicméně tak nějak se v průběhu stopáže transformoval do praštěné komediální záležitosti, u níž jsem se nemohl přestat smát. Druhý díl na to šel epicky rafinovaně a veškerý hororový element jde úplně stranou, pročež zbyla jen ona komediální stránka, která je ale bohužel jen neutuchající přehlídkou infantilní trapnosti. Veškeré rádoby vtipné gagy vůbec, ale vůbec nefungují, pročež dostanete nataženou a extrémně debilní podívanou, která aspiruje na jeden z nejhorších filmových zážitků roku 2020. Nebrat. PS: Až bude chtít McG příště něco dalšího točit, hoďte na toho blázna síť! (Netflix) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dva roky po osudových udalostiach, kedy bol Cole (Judah Lewis) obeťou nevydareného krvavého rituálu, sa jeho psychický stav stále nezlepšil. Jeho rodičia ho plánujú poslať do psychiatrickej liečebne, čomu sa snaží zabrániť jeho najlepšia kamarátka Melanie (Emily Alyn Lind), ktorá ho pozve na zábavu s kamarátmi. Cole pozvanie prijme, ale ešte netuší, že sa párty zmení na krvavú jazdu. - Opäť skvelá jazda. Scenár je znova nápaditý, aj keď už velmi neprekvapí, keďže tvorcovia nechávajú postavy zomierať spôsobmi, ktoré majú pripomínať ich úmrtia z prvého filmu. Rovnako ako v prvom filme je tu kopa fajnových gore scén, akurát ma mrzí, že tvorcovia pridali viacero úplne zbytočných digitálnych efektov, bez ktorých by sa to celé zaobišlo. Musím podobne ako minule vyzdvihnúť vydarený casting, aj čo sa týka nových postáv. Po dlhej dobe konečne slušný horor na môj štýl, ktorý mieša horor a zábavu presne v takej forme, v akej to mám najradšej. + Bella Thorne + herečka z Mockingbird, Lights Out a Hidden + herečka z The Midnight Meat Train, Trick 'r Treat a 7500 + herec z Summer of 84 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla celkem fajn a hodně těžila z momentu překvapení.Tohle dvojka - celkem logicky - nemá a i když se docela snaží,svému předchůdci se nevyrovná.Na druhou stranu je to ale pořád koukatelná ulítlá zábava s trochou toho gore,která v podmračeném odpoledni vyloženě nudit nebude.Snad jen ta Samara,která první díl táhla tu chybí...60% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)
  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama