Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Horory, kde malí smradi přehrávají, hrají si na bůhví co a nakonec přemůžou dospěláky (The Babysitter, Better Watch Out ...). Tohle pokračování je sice o fous lepší a "dospělejší", ale i tak jsem měl pocit, jako bych se díval na Disney Channel, který se snaží o Hororovou zábavu. Vtipy jsou tu celkem trapné, ohrané, Gore sice je, ale opakuje se stále scéna vyprsknutí krve do obličeje, občas to ani nedávalo smysl. Asi se vyplatí před filmem pořádně zhulit. Nic pro mě, ptákovina pro puberťáky. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašný miš maš a o dosť horšie ako jednotka, no i tak som sa celkom solídne bavil. Základný rozdiel je, že napriek všetkej splatterovskému násiliu bola jednotka relatívne koherentným coming-of-age, ktorý fungoval aj po emocionálnej stránke. Vzťah Bee-Cole-Melanie bol fantastický a uveriteľný a to napriek obskúrnemu príbehu a šialenému humoru. Dvojka je len šialená, zdrogovaná, manická variácia na tínedžerské komédie a čo je ešte horšie významne narúša tú skvelú dynamiku medzi Bee, Coleom a Melanie. Ale aj tak by som z toho chcel aspoň päťdielnu ságu. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože.. úplně chápu zdejší záplavu jedno a dvouhvězd.. Tady asi hodně záleží na aktuálním rozpoložení a nastavení parametrů osobního vkusu.. Za mě tohle krásně balancuje na teňoulinké hranici mezi nadhledem, vtipností, hravostí, ujetostí na jedné straně a trapností na straně druhé.. Z nějakého důvodu mi to sedlo a ocenil jsem ten posun (od precizně tikajícího prvního dílu) do nevázané a až kakofonické záplavy nápadů, popkulturních odkazů a absurdních scénáristických veletočů.. Několikrát jsem se od srdce zasmál a konec byl zase skoro doják :D ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

2/10 Děsivá hovadina v tom nejhorším možném smyslu. Trapný humor a bez nápadu sakumprásk vykradený obsah jedničky, která byla taky pitomost, ale aspoň ne dvakrát převařená pitomost. Postavy se chovají naprosto nelogicky a v rozporu s předchozími událostmi prostě jen proto, že to tak scenáristi potřebovali. Není to děsivé, není to vtipné, nezabaví to, všichni herci jsou neskutečně toporní, děj to nemá, originální myšlenku to nemá, zkrátka naprostá ztráta času. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už si moc nepamatuji, z jakého důvodu mě tenkrát jednička docela dost bavila, ale tenhle sequel mě pořádně zklamal. Je fakt, že slashery nevyhledávám, nicméně co se dělo tady, to už bylo přespříliš přestřelené a vyloženě mě vytáčely mnohé naprosto idiotské gagy převážně ze začátku filmu. Třetí hvězdičku dávám pouze a jen za Samaru Weaving, kterou jsem si právě od Babysitter 1 docela dost oblíbil a dost nemile mě překvapilo, že tu je nějakých chabých 20 minut. Snad si příště už Robbie Amell nezapomene tričko. Na slibovanou trojku už se asi vy*eru...5/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)
  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama