Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

McG se tentokrát utrhl ze řetězu víc, než u druhých Charlieho andílků, ale ten jeho osobitý styl vlastně není zas tak špatný. Za ty dva roky, které uběhly od minulého dílu se ze všech postav staly ještě větší karikatury než byly. A vůbec to nevadí. Hlavně Ken Marino tu má boží hlášky. Popkulturní narážky jsou pořád super a divných scén je tu fakt požehnaně. Akorát je škoda že hlavní záporák je strašně otravná, nesympatická mrcha (Na rozdíl od Samary Weaving). Je to prostě klasické pokračování, které už není tak originální jako první díl a taky je ve všem horší. Ale pořád je to fajn zábava. 5/10. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

Reklama

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl z roku 2017 se tvářil jako cool horor, nicméně tak nějak se v průběhu stopáže transformoval do praštěné komediální záležitosti, u níž jsem se nemohl přestat smát. Druhý díl na to šel epicky rafinovaně a veškerý hororový element jde úplně stranou, pročež zbyla jen ona komediální stránka, která je ale bohužel jen neutuchající přehlídkou infantilní trapnosti. Veškeré rádoby vtipné gagy vůbec, ale vůbec nefungují, pročež dostanete nataženou a extrémně debilní podívanou, která aspiruje na jeden z nejhorších filmových zážitků roku 2020. Nebrat. PS: Až bude chtít McG příště něco dalšího točit, hoďte na toho blázna síť! (Netflix) ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako ... Je to strašná kravina, ale šííílená! Až na mne občas dýchla "atmosféra" TROMY... Ale je to parádně ujetý, vůbec se to nebere vážně a jsou tam neskutečně vtipný GORE momenty a celé je to neskutečně blbé a fakt jsem se smál kolikrát. Jako že mne to pobavilo včera odpoledne. A bohužel protože je to fakt brak, tak tomu nemůžu dát víc, ale je to parádní brak. A ani tam necpali moc černochy a teplouše. Což se v dnešní době počítá jako výrazné plus. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný béčko. Neustále jsem měl pocit, že mi něco uniká, protože o minulosti se pořád mluví, ale začátek jen napíše "O dva roky později...". A až po skončení zjistím, že tohle má ve skutečnosti i první díl. Přesto mi to vlastně nijak nevadilo si film neužít. Já mám rád hodně trhlé filmy. Kupříkladu Zombieland (2009) je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Ale tohle nedávám. Přepálený gore, hloupé postavy, divný příběh a hlavně naprosto nesmyslný postup děje. Omlouvám se fanouškům série, ale tohle šlo brutálně mimo mě. Ten film mi přišel naprosto debilní od začátku do konce. (25 %) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama