Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, jsem už na podobné snímky starej, že mi to připadlo až přehnaně jakože "mladicky tvrdé a drsňácké" nebo to takové prostě je? Místy neskutečně umělé a zybtečně dlouhé, část někde koncem druhé třetiny neskutečně nezáživná. Ale jako komedie to funguje docela obstojně a Bella Thorne je pořád stejně dobře trhlá. Ani nevím, jestli mě potěšilo zaslechnout tam /mé oblíbené) Dead Kennedys, asi to není kapela na hudební doprovod k podobně laděným filmům, Solidní průměr k pobavení. 2.5* ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o zbytečné pokračování co parazituje na úspěšné jedničce. Spoilery kdo neviděl jedničku nečtěte Celá myšlenka, že všeci z jedničky přežily a těla se nenašly ještě budiž (asi se vypařila i krev dejme tomu) , ale teď přijdou hodně velké chyby kdo ji viděl ví, že tam umřelo několik policajtů ani jejich těla se nenašly a navíc předtím než zemřeli měly hlášení, že jsou v Coleově domě tak, že oni tam podle dvojky šly a zmizely a dva roky nikomu nechyběly? Další věc Dee tam v tu noc měla hlídání umřela (zmizela) a rodičům Coleho případně policajtům co to vyšetřovaly to nepřišlo divné ani ji nikdo nehledal? Ani ten konec nedává smysl jelikož ten plán je vyloženě na náhodu a spoléhá na to, že někdo zasune do určité doby navíc s holkou co je od začátku divná. Nové postavy jsou tragické (celá ta nová parta co ho honila měla potenciál bohužel se to zmohla na přizdisráče) a nejhorší je humor (Coleův táta a Melanin táta) 60 procent ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už si moc nepamatuji, z jakého důvodu mě tenkrát jednička docela dost bavila, ale tenhle sequel mě pořádně zklamal. Je fakt, že slashery nevyhledávám, nicméně co se dělo tady, to už bylo přespříliš přestřelené a vyloženě mě vytáčely mnohé naprosto idiotské gagy převážně ze začátku filmu. Třetí hvězdičku dávám pouze a jen za Samaru Weaving, kterou jsem si právě od Babysitter 1 docela dost oblíbil a dost nemile mě překvapilo, že tu je nějakých chabých 20 minut. Snad si příště už Robbie Amell nezapomene tričko. Na slibovanou trojku už se asi vy*eru...5/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama