Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takže mi chcete říct, že všechny blondýnky mají uzavřenou smlouvu s ďáblem? Jo, to by vlastně sedělo. Pokračování Chůvy je každopádně ještě krvavější, ještě víc meta a taky ještě stupidnější než jeho předchůdce, takže i když bych tam našel spoustu věcí, které jsem si užil (Robbie Amell tady předvádí svoje nejlepší herectví, Bella Thorne je pořád hrozně vtipná p*ča a Emily Alyn Lind naplňuje iluzi Samary Weaving do puntíku přesně), bez toho momentu překvapení už to zkrátka nefunguje zdaleka tolik jako minule. 101 minut sice uteklo, ale že bych se nějak ďábelsky bavil, to bohužel ne. Guilty pleasure optikou ledabylých 6/10. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Z Krvavé královny jsem rozhořčen a zklamán. Už se mi to vlastně stalo u McGho u Charlieho andílků. McG dokáže vytvořit něco úchvatného a zábavného a jakmile se pustí do pokračování, tak z toho udělá slátaninu. Jednička Babysitter byla skvělá, vtipná, napínavá a velice zábavná, oproti tomu dvojka hrozně tlačí na pilu, je vyloženě nelogická a hlavně tahoun jedničky Samara Weaving se ve dvojce prakticky neukáže. Mé očekávání bylo prostě mnohem větší a velice mě mrzí, že nebylo naplněno. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Jednička je jednou z mých TOP guilty-pleasures, ale dvojka je bohužel ze slabšího soudku. Sem tam se objeví geniální hláška (dálkáče) nebo scéna, ale jinak je to zbytečně rozbředlé a možná i dlouhé. Jednička byla dokonalá svou bizarností a zpracováním jednotlivých "killů", které dostaly svůj adekvátní prostor, a prostě bavily od začátku až do konce. A i tady je vidět, že když se tvůrci snaží, právě tohle je jednou z nejsilnějších stránek filmu. Ale žel bohu, tady je toho opravdu pomálu. Většinu dvojky totiž strávíte hlavně zíráním do výstřihu Emily Alyn Lind, který prostě a jednoduše nejde přehlédnout. Kdyby se navíc méně planě kecalo (hlavně mezi rodiči), určitě by se z toho dalo mnohem vytěžit více. Navíc je tam několik plot-twistů, které jsou vám jasné už od samého začátku, ale aspoň dva "zvraty" vás dokážou mile překvapit. Pokud bych to měl nějak shrnout, tak řeknu asi tolik... Jestli jedničku milujete, asi vás bude bavit i dvojka. Celkově však čekejte minimálně o třídu horší zábavu. A pokud se plánuje nějak završit trilogii, poprosil bych určitě více Samary Weaving! Celkem výstižně - za 3. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co se zpočátku jevilo jako zbytečný sequel je nakonec důstojným následnovníkem zábavné jedničky a to jsem po mdlém traileru rozhodně nečekal. Příběh se odehrává 2 roky po jedničce, postavy vyrostly a hlavní hrdina prožívá novou noční můru - Střední školu a démony z minulosti a je to zábavná jízda, která má šmrnc! V Rámci teen hororů Babysitter 2 patří k tomu nejlepšímu, co se letos urodilo a tuším, že nahláškovanější film z USA letos také nevyšel. Místy jsem se válel smíchy na zemi a už teď kultovní hlášky/ narážky na Terminátora, Deliverance, Hannibala Lectra, Mortal Kombat, Wakandu či éru Jordana Peela je potřeba tesat do kamene! Kadence humoru střídá pořádné gore ( scénu s parožím už letos nic nepřekoná!) a potěší i nové sympatické postavy na scéně či vhodně zvolený výběr trendovních songů. Ano je to hloupé, ale nebere se to vážně, film si umí udělat ze sebe srandu a je zde tolik chytrých a inovativních nápadů, kde McG dává jasně najevo svou oddanost filmovému žánru. Ve finále dojde i na milé překvapení a jeden zajímavý zvrat. Oddechovka roku! Příběh***, Akce****, Humor*****, Násilí****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 7.5/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Váhal som nad hodnotením, ale nakoľko je to lepšie ako prvá časť, tak nemôžem inak a dávam slušné štyri hviezdy. Tam kde jednotka váhala a pri svojej krátkej stopáži stavila na zbytočne dlhý úvod a potom urýchlenú akciu, tam už dvojka jasne stála oboma nohami na zemi, počítala s tým, že vieme, čo je treba a tak to všetko začalo o kus skôr. Slušných úmrtí tu máme viac, gore lahôdkový, humor trefnejší (hlavne narážky na známe filmy) a dokonca sa čo to vyžehlilo aj z osudov postáv z prvej časti. Ja by som si trojku dal rád... a ďalšie pokračovanie Babysitter rovnako... :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama