Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Uječená Fran Fine, její nenažraná matka Sylvie a sklerotická babička Yetta. Dále pak Niles se svým suchým humorem a jeho oběť C.C. Tento spolek si fakt nechám líbit a rád se na něj vždy kouknu. I když má tento sitcom občas malé výkyvy, tak mě i přesto vážně baví. Cenu za nejlepšího komika vyhrává (doslova) nesmrtelná Yetta. Sranda opravdu zaručena! ()

Pet 510 

všechny recenze uživatele

Seriál jehož takzvaná vtipnost je založená jen a pouze na tom že jsou všechny postavy bez vyjímky naprostí idioti nemůže být prostě a jednoduše dobrý. Dodatek po roce a půl: Hmm řekla bych že tenhle komentář byla tak trochu póza. Ano Chůva je blbost a vždycky to byla blbost, ale na druhou stranu se tomu směju a vždycky sem se tomu smála. Takže tak. ()

Reklama

Sagara 

všechny recenze uživatele

Naozaj nemôžem inak, okrem toho, že som si tento sitcom odsledoval dvakrát na PRIME ho momentálne sledujem v originálnom znení. Som práve na štvrtej sérii a neustále (teda aj na tretie pozretie) sa hlasno smejem. C.C. A Niles a ich večné sarkazmom naplnené doberanie sa je smiešne za každých okolností, Skvelá chémia medzi Fran a Maxom je viditeľná v každej scéne. Avšak tým najhlavnejším zdrojom zábavy sú (síce vedľajšie postavy) priam bizarné figúrky večne jediacej matky Sylive a senilnej babky Yetti. Kedykoľvek sa tie dve zjavia na scéne už len z ich výrazov sa musím hrozne smiať. Chválim dabing TV PRIMA je vydarený (a to nemám dabing v láske). Vystihli ako Fran, tak aj Sylvia má takmer presne sadnutý hlas a to isté aj Yetta. Vlastne keď sa teraz tak nad tým pozastavujem mám pocit, že sa jedná o najlepší dabing čo sa týka pasovania hlasov. Ale teda originál je originál. A pre Fran Drescher mám veľkú slabosť. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nakapal jsem si do nosu tolik eukalyptu, že mě ve snu napadla vzteklá koala." Sluha Niles je boží a s tím ostatním mám trochu problém. Zejména chůva Fran je mi sympatická natolik, že bych ji na rok zaplatil do služby svému největšímu nepříteli. Bohužel žádného nemám, takže může dál sloužit u nudného pana Sheffielda a já si budu dávat velký pozor na to, abych zašel na návštěvu pouze ve chvílích, kdy v domě řádí Niles a ostatní jsou pryč, zticha nebo stávkují na sociálce. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Tak po 9 dílech to vzdávám. Kdyby seriál usmrtil tu uřvanou (a podle mého neuvěřitelně otravnou) hlavní hrdinku, a ponechal jen sluhu a tu sekretářku (nebo spolupracovnici) bylo by to o hodně lepší. Takhle jsem jen čekala až se tam ta uřvaná hnusotina vychrchlá a přijde 30 vteřin geniálního vtipu a rýpání Slečny Bebkok a sluhy Nilese. Děti taky nepobraly moc sympatií. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Fran Fine (Fran Drescher) obdivuje zpěvačku Barbru Streisand. Ačkoliv je její jméno proneseno skoro v každém dílu, hrála jen v jedné epizodě. (Nancy...)
  • Pes Vořech (Chester v originále), kterého v seriálu vlastní CC Babcock patří ve skutečnosti herečce Fran Drescher (Fran Fine). (kamisu)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama