Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Britové tohle prostě umí. Tempo velké, několik mini příběhů na pozadí toho hlavního. Herci včele s Thorinem Pavézou dobří. Pro mě milé překvapení hlavní komisařka. Tu herečku jsem viděl prvně. Malá vítka jen toho až moc velkého fofru na konci. Trochu bych finále více roztáhl. Pořád ale velmi kvalitní podívaná! V dnešní době navíc cením to, že je to ukončené tak že už to pokračovat nemusí! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Občas absurdní a v mnoha případech tu zasáhne náhoda, která by jindy vzbudila opovržlivý úsměšek. Ale tady to nevadí. Seriál si drží od začátku do konce slušné tempo, každá minuta je narvaná dějem, takže si divák často ani nemá čas srovnat myšlenky a navrch to navzdory všemu dává jakýmsi zvráceným důvodem smysl. Hercům také nemám co vytknout a tak jediná drobná výhrada míří k poslednímu dílu. Tam měli tvůrci potřebu všechno vysvětlit, což působilo ještě zběsileji a překotněji, než dosavadní průběh a to už bylo trochu moc. Ale i tak jsem to zkonzumoval na posezení a klíďo bych si střihnul i druhou řadu. Sice je to ukončené, ale tady člověk nikdy neví. 90% ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Celkem překvapivá minisérie, u které jsem nečekal, že mě tak vtáhne. Má to rychlé tempo, přesto zvraty dávají smysl. Nebojí se ale ani zpomalit a zapůsobit na emoce. Pár věcí jsem při sledování uhodl, ale jinak je to krásně zamotané, ale na konci vše do sebe zapadne. Překvapení a spokojenost. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle odsýpající krimi/mystery příběh, kde největší problém vidím v tom, že se tam naráz začne odehrávat hrozně moc věcí najednou, jakmile ale autorům přistoupíte na jejich hru, určitě se nudit nebudete. Konec každého dílu vas donutí pustit okamžitě další díl. Herci jsou skvělí, obzvlášť cením Hannah John-Kamen, která je sexy a zároveň tajemná. Seriál vás chytne a nepustí v úplném závěru seriálu jsem ani nedýchal (to se mi často nestává) 8/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nesmierne príťažlivá, scenáristická delikatesa, ktorá ukážkovo mätie jedným “twistom” za druhým, že divák čumí ako alpaka (kto videl - chápe, kto uvidí - pochopí), čo to na neho títo traja scenáristický “majstri športu” vybalili. Miestami je to napriek vážnym témam, nečakane sarkasticky vtipné, a keďže mi je tento druh humoru veľmi blízky, bavil som sa viac než slušne. Samozrejme, nič nie je dokonalé, dokonca ani “The Stranger”, ktorý miestami ako celok pôsobí priam extrémne absurdne, ale keď tento štát môže riadiť narušená osobnosť, tak prečo by seriál nemohol postrádať logiku. Všetci tvorcovia tohto projektu sa podieľali na úspešnom seriáli “SAFE” (taktiež od Netflixu), ktorý som doposiaľ nevidel, takže poďme hneď všetci spolu nato - “BUĎME ZODPOVEDNÍ, SPOLU TO DÁME!” ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama