Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Mezi romantickými komediemi bych to rozhodně označila za lehký nadprůměr s poměrně originálním námětem (oproti jiným romantickým komediím). Docela se mi líbila i neokoukaná ústřední dvojice (Samberga jsem znala tak akorát jako dabingový hlas z Hotelu Transylvánie a Milioti jsem neznala vůbec). Humor možná nebyl pokaždé podle mého gusta, ale většinu času jsem se upřímně bavila a několik momentů bylo vysloveně k popukání ("Co je to za krávu!?"). Takže za mě to fungovalo. Jako nenáročné letní komedii o nalezení spřízněné duše v časové smyčce tomu opravdu není moc co vytknout. Taky mě bavily drobné detaily, které se odhalovaly až s postupným pochopením situace uvíznutí v čase (jako že hlavní mužská postava uvízlá dlouhou dobu v opakujícím se dni postupně rezignovala třeba na slušné oblečení a chování - v ranějších záběrech opakování toho dne ho vidíme v obleku, pak už v havajské košili...). Očekávání bylo tedy splněno a byla jsem po odchodu z kina spokojená. Třeba se na tento film někdy i podívám znovu. ~(3,8)~ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak Palm Springs prý osvěžilo svůj žánr stejně jako se to kdysi podařilo Zombielandu. Já vám nevím. Poučení z opakovaného krizového vývoje je opravdu dost přebraný koncept a já rozhodně nemám pocit, že se tady z časokonopné smyčky podařilo vyklouznout (obzvláště, když nohy stoličky byly naříznuté zbytečnou vulgaritou a držením se mustru romantických komedií). Trochu jsem si připadal jak Monk, když ho dítě drtilo hádankou v letadle: „Zas a Znova jeli spolu na člunu. Zas vypadl. Kdo na člunu zůstal? - „Znova.“ - „Zas a Znova jeli spolu na člunu…“ ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Léty osvědčená hlavní zápletka ždímaná na maximum s přídavkem sympatického obsazení které má parádní chemii a je tu letní hit, který si budete chtít dát znovu. Palm Springs sice čerpají z osvědčené klasiky, nicméně zvládají dodat dostatek vlastních nápadů a upřímných momentů a fungujících dialogů nato, aby vás tahle novinka dostala. Ideálnější kousek na dlouhé letní večery mezi novinkami budete hledat jen velmi těžko. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hranie sa s časom môžem, a tu sa podarilo spojiť funkčnú zábavu s týmto obľúbeným fenoménom. Aj keď ja by som viac prijal, aby tu okrem tých šplechov, dávali autori dôraz aj na duševnú stránku filmu, a trochu pointu filmu zatraktívnili aj pre náročnejšieho diváka. Okolo tej záhady tu dohromady nie je povedané nič, len jedna koza, jedna bomba.... Žiadne premýšľanie, len príjemné pozeranie. Lepší priemer. 65/100 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Film obsahuje jednu potitulkovou scénu. (ČSFD)
  • Pri natáčaní svadobnej recepcie bola teplota nad 30 stupňov Celzia a na scéne sa objavilo obrovské množstvo hmyzu. Potom ho museli digitálne odstraňovať. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama