Reklama

Reklama

Pan Jangle a vánoční dobrodružství

  • USA Jingle Jangle: A Christmas Journey
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Miluju muzikály a z muzikálu s vánočním tématem jsem byla nadšená dokud jsem to neviděla. Je to krásně vymyšlené fantasy, které by možná fungovalo daleko lépe bez písní. I když písně jsou dobré, jsou dobře zazpívané, choreografie dokonalá, nějak mi to tam prostě nesedělo. Herecky skvěle zahrané, konec předvídatelný, ale pro malé diváky si myslím, že super film, který je bude bavit. S atmosférou si tvůrci opravdu hodně vyhráli a celkově snímek vypadá kouzelně, ale muzikál z toho být nemusel, už to bylo až moc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To je jedno, či je niekto čierny alebo biely, ale umelé protežovanie len jedného je odporný rasizmus, čoho dielom je aj BLM a netreba im dávať priestor. Ale nech si robia v USA, čo chcú, ich problém. Čo sa táka filmu, pesničky tu boli slabšie, príbehovo taký priemer, na jedno pozretie celkom ok. #AllLivesMatter ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

12.Deň filmového adventného kalendára. A sme v polovici, zatiaľ to stíham, každý deň jeden vianočný film. Dnes, po namáhavom nákupovaní darčekov som sa rozhodol že oddýchnem pri netflixe. Opäť skoro muzikál, ale určite lepšie ako lgbt The Prom. Jangle nebude top filmom Vianoc ale aj tak sa pri ňom dalo vypnúť. Pre deti ešte lepšie. Taká oddychovka kde je ale veľa hercov inej rasy. Ako inak, netflix. 3* ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo váhá, na jaký zajímavý film se podívat, tak Pan Jangle a vánoční dobrodružství je tou pravou volbou. Navíc jsou zde česky i samotné písničky a to u tohohle "černošského stylu" až do R'n'B a soulu není rozhodně nic snadného. Také se na českém znění podílelo spoustu lidí tzv. od fochu - například Honza Ježek, Vendula Příhodová, Markéta Pešková nebo Eva Burešová. Jako to byl fakt hudební nářez. A pokud by vám byly povědomé choreografie, tak vězte, že za nimi stojí stejný člověk jako za Největším showmanem. A Kámoš 3000 je takovým moderním spojením Čísla 5 a WALL-I, takže taky fajn. Prostě super vánoční film plný vynálezů, kouzel, tance a hudby. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že tvůrci se drželi myšlenky a udělali z filmu muzikál. Jinak by to totiž byla totálně příjemná rodinná záležitost. Forest Whitaker vs. Keegan-MIchael Key je skvělou volbou. Plus i námět spolu s interiéry a exteriéry je vysloveně pěkný. Zde můžete počítat s naprosto pohodovou fantasy rodinnou událostí. Jen ty hudební čísla je potřeba nevnímat. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Všechny obchody v Cobbletonu jsou pojmenovány po historických afroamerických vynálezcích. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno