Reklama

Reklama

Ztracené dívky

  • USA Lost Girls
Trailer

VOD (1)

Zoufalá matka se snaží najít pohřešovanou dceru a odhalit pravdu – a pomáhá tak uzavřít šňůru nevyřešených vražd. Podle skutečné události. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Drž se, ševče, svého kopyta! Aneb pokud po celém světě sbíráte ocenění za přínosné dokumenty, nemusí to nutně znamenat, že až budete chtít poprvé přičichnout k natočení plnohodnotného celovečeráku, bude to zaručená bomba! Naopak. Může z toho totiž snadno vzejít zkratkovitý polotovar na pomezí právě hraného dokumentu a nudného thrilleru, který celou dobu neví, čím chce vlastně být. Není to ani drama, ani krimi, ani mysteriózní detektivka. Je to prostě jako kdyby pejsek s kočičkou viděli True Detective, a snažili se v záři jeho slávy natočit vlastní žánrovou pecku. Uf. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Začne to ako to útrapné, rodinné drama. Potom to nejak tak plynule prejde do vyšetrovacieho thrileru, kedy sa objavujú telú a všetci sú nervózni, aby sa to opäť začalo prelínať s depresívnymi rodinnými dialógmi o tom, kto koho opustil a kto sa ako cíti. je to síce príbeh ktorý sme už videli, ale ten spôsob natočenia je zaujímavý. 2 z 5 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako hraná epizoda taktéž netflixáckých Unsolved Mysteries. Filmařsky je to poněkud unylé a herci také nemají zas až tak moc co hrát, ale zachmuřené podzimní prostředí Long Islandu navozuje (ne)příjemně temnou atmosféru a skutečný case je to poměrně zajímavý, žel, jak už tvůrci hnedle v úvodu spoilnou, dodnes ne zcela objasněný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ty bláho, tak já měl za to, že Netflix točí jenom dobrý filmy...a on taky umí točit vysloveně špatný filmy. Ztracené dívky jsou třeba rádoby americký mysteriozní drama s kriminalistickým nádechem, reálným příběhem a skutečností, která Vás má šokovat na konci příběhu svojí doslovností. Výsledek je ale takovej, že hodinu a půl čučíte na televizi, kde se neděje zhola nic. Postavy pobíhají z bodu A do bodu B, sem tam si něco řeknou, někde se něco lehce stane, průběh to nemá žádnej a pak najednou bum - hotovo. Jediný plus filmu je Thomasin McKenzie, kvůli které jsem si to pustil, ale kdybych ji neznal, tak se vlastně taky nic nestane. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Když vám u detektivky, v prvních pěti minutách řeknou, že se bude příští hodinu a půl řešit případ, který je dodneška nevyřešený, očekávání a napětí malinko opadne. Nejen kvůli tomu film naprosto postrádá napětí a drajv. Místo samotného zmizení se půlku času řeší mezilidské vztahy v disfunkční rodině a konflikt detektiv - matka pohřešované. Pro mě fakt trápení a jedna velká nuda. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • V červenci 2023 byl architekt Rex Heuermann zatčen a obviněn ze zabití tří z jedenácti obětí dlouho neobjasněné série vražd na Gilgo Beach na newyorkském Long Islandu. Muž žil desítky let přímo naproti zálivu, kde byly mrtvoly v roce 2010 a 2011 nalezeny. (sarah.cs)
  • Natáčelo se od 15. října do 27. listopadu 2018 v americkém státě New York. (BMW12)
  • Pár let po smrti Shannon zemřela i její matka Mari Gilbert, a to násilnou smrtí. Ubodala jí její nejmladší dcera Sara Elizabeth během schizofrenického záchvatu. Později za to byla zatčena a odsouzena. (Tejkina)

Reklama

Reklama