Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

No nevim, jako nový koncept mi to moc nepřijde, spíš jen zrychlený a fejkový k tomu. Dobře, že se v hospodě pohybují kamery kvůli natočení interiéru pro plánovanou rekonstrukci, no dejme tomu. Ale že se jich tam najednou motá několik a hlavně neustále přicmrndávají u jednoho stolu, ty vole to fakt není nenápadný a nikdo si asi neříká, né tady nic netočí. Celkově mi u těch hospod chybí něco jako byl dřív zátěžový test a vyhodnocení. Celý koncept působí, že si vyhlídneme šajze hospodu, uděláme hogo fogo pro lidi a majitel ji dostane kompletně zrekonstruovanou. Zajímalo by mě zákulisí této přestavby (proč, za kolik, co z toho kdo má), neříkejte mi že si prima hraje na dobroděje zdarma. ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Zdéňa je prostě gastronomický polobůh. Ale ten formát co to jako je? 24 hodin, půlené obrazovky alá kefír Sutherland. To frčelo v době, kdy dvojčata ještě stály. Jak já bych chtěl staré dobré Ano Šéfe. Ale za ty hlášky to stojí: visí to jako šourek nemocného bernardýna, kydáš to tam jak v lékárně :D ach jo prostě klasika. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Zdenda tehdy prohlásil, že je unavený a ztratil chuť dál kafrat hospodským do života. Bral jsem to, dávalo to logiku. Jeho kývnutí na podobný formát, který je hlavně rychlejší, už tolik ne. Roky měnil zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, byl u toho trefný, ultravtipný, svěží, zrál jako víno. A právem se stal největším tahákem pořadu, který měnil, pulzoval, zlepšoval čtyři dny v kuse plus se vrátil, aby zjistil, co se (ne)povedlo. Všechno jde nyní stranou a přichází daleko dynamičtější pojetí, u kterého superšéf s partou profíků změní lokál i zavedené zvyky a pohledy na věc, aniž by se majitelé a personál zase tak úplně snažili. Buch, bác, rychlokurz a hned tu máme reakce nadšených hostů á la „jídlo je exkluzivní, prostředí úchvatné, personál ochotný“. Samoúčelné, umělé, bez napětí a tempa. Takový Pohlreich v prášku. PS: Musím uznat, že s druhým a třetím dílem se můj dojem trochu spravil (takže jsme někde mezi dvěma a třemi hvězdami). ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše je divadlo, předem nahrané s bandou herců a komparzistů. Hospodský se musí upsat na pár let a držet hubu. Oni mu za to pomůžou s rekonstrukcí lokálu. Pohlreich není kuchař, ale obyčejný komediant, diletant parazit. Nesnáším toho vymrdanýho dementa. Pořad pro náš tupý národ, který věří, že pořady jako policie v akci, soudkyně Barbara nebo nebezpečné vztahy jsou pravda. Je mi zle jak moc je náš národ totálně vypatlaný. ()

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Ti Američani mi k tomuhle formátu tak nějak víc sedí, dokážou prostě přehnaně reagovat snad úplně na všechno... To u nás moc nefrčí, česká verze vypadá zatím tak nějak nepodařeně... Není zde prostor pro tolik vtipů, dramaturgie je naplánovaná snad do posledního detailu, ze střihu má člověk epileptický záchvat... Škoda, že se nezakoupila licence na Hell's kitchen alespoň, když MasterChefa už má NOVA. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama