Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To čo postrácala prvá časť, čiastočne obsahuje tá druhá. (Pomerne veľkým nedostatkom je nedostatočné spracovanie, vyhodnotenie a interpretácia udalostí, ktorými skončila prvá časť.) Emocionálne (nemyslím na sex) sa jedná o malý krok dopredu, ale z hľadiska scenáru a vedenia príbehu to opäť zápasí s veľkými nedostatkami. P.S.: Vášnivé scény však (opäť) nemajú chybu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem jedničku kritizoval, tak dvojka byla úplný opak. Erotické scény bomba, kdo zažil pochopy jak je to dobře udělané, tomuhle se říká pravá chuť sexu. Oba dva herci už se mi podobaly mnohém víc jak minule, příběh o dost lepší jak jeho předchůdce. Všechno se změnilo a zlepšilo. Spousta skvělé hudby, místo na natáčení bylo skvělé, jediné co bych fakt vytknul je obrovské nechutné brýle při každé příležitosti, nevím co je to za modu čím větší ti odpornější ale to byl jediný hnus na který se nedal koukat. ()

Reklama

Arkagas1989 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně ne. Ne, ne, ne a ne! pustila jsem si to do pozadí k žehlení, člověk čeká tak nějak cokoliv, ostatně vypnout to můžete vždycky, ale až takovouhle stupiditu asi čekal fakt málokdo. Film jsem dala celých 8 minut, víc jsem vážně psychicky nevydržela, protože na to je můj život příliš krátký. v prvních dvou minutách mě dostala scéna, kdy nevěsta ve svatebních šatech pronese: „ neměl bys tu být, nemám kalhotky."Co bude následovat asi není potřeba říkat. Tohle nefunguje ani jako komedie, fakt ne, protože se u toho nepobavíte, ale spíš naserete. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

To byla parodie na jaký film, prosím? V životě jsem neviděla nic více dehonestujícího filmový žánr pro ženské, než dnes. Opět se mi potvrdilo, že tyhle filmy nejsou pro mne. Otřesné herecké výkony. Přehánění naprosto ve všem - zejména v těch jeba_kách, erotickém podtónu v každé scéně a agresi chlapů. Vše velice afektované. Asi by mě brzy jeblo, kdybych měla každou minutu v životě zakládat jen na sexu. Už jsem na to asi stará, víc mě prostě baví porno a dovolte mi se zasmát, jestli  ten hlavní herec má jen 31 let. 45 nejmíň. A ona také 29? Vypadá jak Partyšová ve svých současných letech. Dnes děcka fakt vypadají staře. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pokračování polské erotické hitovky Netflixu je nepřekvapující - něco, co je jako jen zfilmovaná lyrická změť sexuálních fantazií nějaké Polky, která o tom napsala romám , který nemá hlavu ani patu.  Od první do poslední minuty sex, ikdyž paradoxně tam není ani moc nahoty, ale vystajlovaný sexualizovaný životní styl horních deseti včetně sexy aut, vil a slunečních brýlí. Nedivím se, že tomu tady sázejí odpad, ale pro mne to je geniální bejkárna, protože, aby tomu všichni dali ostentativně odpad, tak to zkoukli od začátku do konce. Já těmhle filmům budu dávat odpad, až tady natočíme aspoň první český erotický film, který má hlavu a patu ( ... fuj teď jsem si vzpoměl na Bouru v žánrovém omylu Playgirls ) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)
  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)

Reklama

Reklama