Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (755)

Fr 

všechny recenze uživatele

NEJSME PREDÁTOŘI, JSME KOŘIST…“ ///    Hele… už vod začátku jsem nadšenej. Dost se hláškuje – hlavně společenskej kouzelník Statham, kterej navíc perlí i tím svým znuděným (mlčícím) ksichtem. Je to jednoduše blbý, ale ftipný! Stručnej, drsnej, jednoduchej a svým způsobem vyprávěnej příběh o temným duchovi. Baví mě i to „vracení“ se k událostem z jinýho úhlu pohledu. Možná je to moc, ale já těch 5* dám. Já se bavil! ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Původní film z roku 2004 neznám. 2.) Mám bojovýho ducha.  /// Thx za titule „titulkomat“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie točí už více než 20 let s přestávkama ty nejzajímavější gangsterky. Navíc se vrátil i Statham, jen mě se více líbili minulí Gentlemani. Nemůžu Rozhněvanému muži upřít snahu, ale malinko jsem měl s filmem problém. Zřejmě za něj může Zahler s nedávným Dragged Across Concrete. Zkrátka Gentlemani byli každým coulem jasná Ričíovka. O Rozhněvaném muži tohle tvrdit nemůžu. Špatný to ale rozhodně nebylo. A je velká šance, že s další projekcí půjde mé hodnocení na maximum. 80% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Feel my Wrath! Jsem v šoku jaká pecka z Wrath of Mana nakonec vylezla. Šel jsem si pro klasickou Stathamovku, ale dostal jsem výborně promyšlený Revenge/Heist a Gangsterku v jednom, která má atmosféru místy tak hutnou, syrovou a nepříjemnou, že jsem měl regulérně nasráno v gaťích. Akce na mé poměry je zde sice méně, než bych před zhlédnutím čekal, ale vzhledem k tomu, jaký film z toho ve výsledku vylezl, odpouštím všechno. Trailer řekl asi tak 10% a byl jsem šokovaný jak je film ve výsledku podán, vůbec jsem netušil, kam se to bude ubírat. Jason Statham má rozhodně nejlepší roli ve své kariéře, hraje nasupeného, nasraného Bosse s chladným výrazem toužící po pomstě, ale zároveň má charakter a nezabíjí lidi, kteří nejdou proti němu. Tohle je ten vysněný bad ass hlavní hrdina, kterého miluji a konečně jsem se ho i dočkal. Na druhou stranu potěší i mladý Scott Eastwood, který snad poprvé ukázal, že umí hrát a zde zahrál slizkou, chladnou a Evil sviňi fakt bezchybně.Příběh je vyprávěn retrospektivně z více úhlů a pohledů, přesně tak jak to mám rád, je tu spousta drsných a ostrých chlapů, ze kterých jde respekt, krví se nešetří a mrtvolama taktéž ne. Finální Heist plán je promyšlený jak z Money Heistu a akční půl hodinka v závěru je víc než satisfakční. Ozvučení zbraňí paráda! ( Žádné zaslepené hlavně :D ). Celé je to doprovázeno strhujícím a temným soundtrackem, který celou tuhle podívanou vyzdvihuje ještě výš. Vychválit musím i realističnost a autentičnost celého příběhu. (Záběr na Swat Team, z těch chlapů šel takový respekt, že jsem si začínal přát, ať z toho auta nikdy nevylezou, jinak mě odvezou!). Finální zúčtování patří mezi nejsladší Revenge zakončení, co jsem kdy viděl a samozřejmě došlo i na jeden nečekaný zvrat. Opravdu úžasný chlapský majštryk naložený ve všech směrech a těším se až si to dám znova! Užíval jsem si to neskutečně. Aspirant na film roka! 9/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jason Statham vo svojej zvyčajnej forme, no vďaka G. Ritchie je z toho niečo viac, ako len obyčajná cesta za pomstou. Najviac ma oslovila atmosféra, ktorú tu medzi postavami dokázal vyčarovať a tiež to napätie, ktoré tu divák cíti a o ktorom vie, že to čoskoro prepukne. No a tie Stathamove ksichty....... možno by sa naľakal aj Chuck Norris.  V skratke povedané, také inteligentné krimi puzzle, ktoré má ambície diváka úplne pohltiť. Silný nadpriemer. 85/100 ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Projekty Guye Ritchieho se obvykle vyznačují hravostí a lehkostí, kterou tentokrát vystřídala akční přímočarost plná násilí, testosteronu, vypracované muskulatury a nasupeného pohledu a la Sylvester Stallone ve tváři Jasona Stathama. Ten sice nebývá režiséry obsazovaný do rolí intelektuálů, tady je ho ale pro neměnný mrazivý výraz trochu škoda. Jednoduchý příběh o cestě za pomstou by mi nepřekážel, kdyby ho Ritchie nenalinkoval tak popkornově. Supermani, kteří v pohybu vyřídí šesti výstřely na vzdálenost desítek metrů šest protivníků, patří do pohádek, kterým neholduju. Navíc mám dojem, že tým scénáristů se v tomto případě nepředřel a párkrát jsem nevěřícně povytáhl obočí nad podivnou zkratkou v ději nebo chováním postav. Ritchie je nicméně příliš dobrý režisér na to, aby natočil vyloženě špatný film, navíc se jeho snímek objevil v pravý čas po vynuceném půstu daném epidemií covidu. V rámci žánru je to jednoznačně nadprůměr a fanoušek akční podívané si k mým 60% celkového dojmu může s klidným svědomím přidat čtvrtou hvězdičku. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Na začiatku filmu stojí na záberoch z výšky obrnené vozidlo pred otvorenou bezpečnostnou bránou. Na ďalšom zábere zvnútra vozidla je však brána zatvorená a práve ju idú pre auto otvoriť. (Arsenal83)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama