Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (221)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na papieri to muselo vyzerať celkom cool. Potom, ale prišlo prevedenie akého si Kevina Lewisa. A vyzerá to na prd. Cage je jediná ( a zrejme aj tu o to išlo ) postava, na ktorú sa dá pozerať ( hlavne kvôli jeho prednesu postavy ). Ani tie loutky, zámerne priblblo vyzerajúce, nemajú akú takú nadnesenosť. Síce je to abnormalita v dnešnom žánrovom mori, celým svojím bytím, ale svojím očakávaniam nedospela. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mlčenlivý Cage v poloamatérské parodii na brakové slashery sedmdesátých let. Bizarně znějící premisa je dostatečně nosná (škoda že to do pazour nedostal někdo talentovanější) a i když to celé nedává ani za mák smysl, ve chvíli kdy hrdina umlátí tyčí animatronického pštrosa nebo lasičku, do kterého se vtělil úchylný znásilňovač dětí bude vám to jedno. Zábavné písničky, nelogické chování zabíjených dětí i samotného Cage (automat, energeťáky) jsou v podstatě bonus. P.S: Otevřete si k tomu něco silnějšího. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho! Tož jestli je N. Cage v některých filmech divný, tak zde v tomto dosáhl vrcholu. Mlčící, zasmušilý a nekompromisní. Když přejede zastavovací pás a nemá na opravu auta hotové peníze, vezme úklid ve Willově kouzelném světě na jednu noc. Jenže s příchodem tmy zde ožívají robotické loutky, které mají díky rituálu duši - duši vrahů a zvrhlíků. Tak kdopak si vzpomněl na Chuckyho? A pak je tu skupina teenagerů odsouzená k likvidaci, což je fajn. A tak když Cage postupně masakruje loutky, stříká jen černý olej, ale když se loutky pustí do omladiny, jej, rudé fontány stříkají vesele ke stropu. A lítají i hlavy, dokonce dojde i na střeva ven. A všechno to má takový pěkný osmdesátkový look plný barev doplněný kolovrátkovou muzikou. Otázkou je, kdo je Cage? Divák si může hádat, což je fajn. Byl sem vyslán? Není to nějaký federální agent? A že by to byl rovnou Ďábel a přišel si pro to, co mu patří? Tahle nejednoznačnost se mi líbí. Za mne spokojenost, byť chápu, že film osloví menšinové publikum. Ale což, každý film nemusí být nutně pro každého, že? ()

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele

Kdyby se jednalo o komedii s tím, že je to parodie, tak to beru. Ale tady se všechno bralo tak vážně! A to bylo možná že všeho nejhorší. Ta hvězdička je za to Cage během filmu neřekne jediné slovo. Stejně jako já na tenhle film. Jenom jedna věc, to mě pobavilo...co následovalo poté, co borec umyl hajzlíky tak, že to tam vypadalo jako po rekonstrukci...scéna otevírání dveří na záchodě. První tři dveře borec rozkopne. Bylo to na efekt, protože kamera byla vevnitř. V posledních je tedy monsterák. Jenže ty otevře. Směrem k sobě. Jak by na něj jinak mohl monsterák vyskočit? :D jistě, panty v tomhle světě fungují tak, jak to potřebuje scenář... ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Sérií Five Nights at Freddy's silně "inspirovaná" hororová vyvražďovačka, která kromě běsnícího Nicka Cage na sugar rush z klopení jednoho Monstera za druhým a relativně slušné hudební stránky nemá moc co nabídnout. Je to brutální, temné a hlavní hrdina je děsný macho, je to ale taky pitomé, naplněné těžce špatnými herci a příběhem, který vlastně nehraje vůbec roli. Hlavně že to všude cáká, kusy těl/loutek létají vzduchem a běsnící Nick na energeťáku míří překonat High Score. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně na konci filmu, kdy auto vybouchne, v odrazu brýlí hlavního protagonisty je hořící auto vidět. Jenže protagonista je už v tom samém záběru úplně někde jinde. (Nikolas__)
  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)
  • Nicolas Cage je fanúšikom nemých hororových snímkov a vždy si chcel v takomto "tichom" horore zahrať. (ShortyIC)

Reklama

Reklama