Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Olík 

všechny recenze uživatele

Klasická „ukecaná“ akční komedie…..před dvaceti lety by jsme se dívali na Bruce Willise a dejme tomu Chris Rocka. K tomu často používaná (nebo chcete-li, zneužívaná) záměna charakterů…..chybí už jenom popcorn s kolou. Kevin Hart je Kevin Hart….jeho styl humoru vám buď sedí, nebo pije krev. Woody Harrelson se časem stal klasikem, který nezkazí žádnou srandu a společně s tuctovou zápletkou, svou službu divákovy odvedou…..i když lépe může být vždy. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když si protrpíš určitou stopáž a dostaneš se do souznění ústředního dua a jejich nucené spolupráce, tak už to začíná mít zajímavé obrysy a nádech komedie. Hart je ve všem v podstatě stejně otravný ale sem tam se mu povede udělat výraznější komedii. Tohle sice nebyla jedna z nich ale v konečném souhrnu to byla docela fajn podívaná. Ale nic, co bychom už neviděli a nebo nečekali.. Ale plus dávám rozhodně za finální rvačku v posilovně - Jako od Kingsmana! ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie štyri hviezdy, obsadenie fajn, uletený svet "Man-ov z každého mesta", Kevin Hart fajn, ale popravde už začína byť s tým svojim vrieskaním, popiskovaním a prehrávaním obohratý, aj keď s jeho telesnou konštrukciou sa veľa vody namútiť nedá, zato Woody si to dával ako obvykle na pána. Jeho strety s konkurenciou a primárne s Man of Miami stáli za to. Malý nenáročný akčňáčik, ktorý vlastne ani tak malý nebol, keďže sa aj čo to pocestovalo, čo to vybuchlo, čo to postrieľalo, čo to poskákalo a pobilo, takže bez obáv môžete zhliadnuť aj ostatní. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Podivná zhoda okolností môže za to, že z obyčajného muža sa v očiach všetkých stáva obávaný zabijak "Muž z Toronta". A začína sa boj o holý život. Herecké obsadenie: Kevin Hart neustále hrá v akčných komédiách kedy sa jeho alter ego stáva uvrešťaným kontrastom nijakého wanaby drsného búchača. A preto ani toto prevedenie ničím nevychádza zo zabehnutých koľají.  Prevedenie: Humor dávkovaný dobre, akcie dostatočné množstvo a herecké výkony celkom dobré. Samozrejme sa zas stretávame s rasovou diverzifikáciou ale to už je pri Netflixe zlatý štandard.  Pocity: Občas som sa zasmial ale skoro dve hodiny ušli ako voda čo hodnotím kladne. Harta mám rád v rovine stand-upu ale vo filmoch je to dosť zlé a málo kedy sa na to dá pozerať. Woody na rozdiel od neho úplne ovládol svoju postavu a baví ma v každej scéne.  Pridaná hodnotaAkčná komédia ktorá neurazí ale ani nevychádza z radu. Na jedno pozrete ale ideálna jednohubka. 55% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, niekoľko celkom vtipných momentov a za mňa aj vhodné obsadenie a obstojná chémia medzi Hartom a Harrelsonom. Len ma potom napadá, prečo scenáristi nedokážu napísať omnoho viac vtipných dialógov a hlášok, to sa potom obaja hlavní predstavitelia môžu snažiť/ksichtiť ako chcú, keď väčšinou vypúšťajú z úst iba priemerné bonmoty. Akoby sa Netflix bál vypustiť do sveta čistú zábavu, ktorá by presiahla priemer (ich vlastnej produkcie určenej pre vysoké čísla sledovanosti). No a chcelo to viac "muža z Helsínk". ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama