Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (218)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Čo tam po tom, nápad je to skvelý. Gormican s Ettenom však nie sú tak kvalitní scenáristi, aby z neho dokázali vydolovať maximum a v prípade Cagea a meta rekapitulácie jeho kariéry sa skrátka maximum všetkého vyžaduje. Parodické momenty sú síce vtipné, avšak kto videl niekoľko paródií akčného žánru, otvárať ústa nad originalitou tvorcov nebude. V zásade ide o príjemnú jednohubku s niekoľkými skvelými nápadmi a naopak s viacerými scénami a dialógmi, ktoré vyznejú do stratena. Adaptácia je ako meta film predsa len niekde inde. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kdo jiný by mohl natočit něco tak meta absurdního na svou osobu než Nick Cage. Od jeho tvorby v dnešní době už nic nečekám, leč se stále ze starého fanouškovství a zájmu podívám. Tenhle snímek s nebývale dlouhým názvem se navíc jevil celkem zajímavý díky nasazení v kinech a Pedru Pascalovi, leč v první polovině mě ničím extra neohromil. Ta druhá mě bavila o něco více, ale upřímně, nebýt právě Cage, jedná o naprosto zapomenutelný polo akčňák s několika hezkými záběry u moře. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Sledovat Nicolase Cage, jak hraje sám sebe, je poměrně zábavné, obzvlášť když jeho skalního fanouška skvěle ztvárňuje Pedro Pascal. Na druhé straně však tahle akční komedie ničím nepřekvapí a děj bohužel obsahuje i řadu hluchých míst. Nicméně to nemění nic na faktu, že jde o příjemně nadprůměrný film, který dokáže diváky zaujmout hned od prvních minut. (60%) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nejlepší film Nicolase Cage snad za deset let nebo kolik, to bez debat. Dělá si ze sebe velice sympaticky a často i dost vtipně legraci, narážky na jeho filmy, ať dobré či ne, jsou fajn. Kupodivu to i celkem drží pohromadě a má to děj, akci, a herci slušně hrají. Pedro Pascal asi Nicka trochu upozaďuje, ale na to, že jsem čekal nějakou šílenost to je vcelku normální film. A vůbec ne špatný. ()

slord 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage hrá Nicolasa Cagea a ide mu to dosť dobre. Meta koncept, ktorý ponuka veľa priestoru na vyblbnutie, avšak je využitý len polovične. Napriek tomu, že som čakal väčšiu šialenosť, tak som bol aj tak dosť spokojný, Cage válí a Pascal skvelo sekunduje, odkazy na cageovskú kinematografiu potešili a humor na mňa celkom fungoval. Podarená akčná komédia, pri ktorej mám však pocit, že to malo väčší potenciál. 8/10 ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

  • Scénář byl uveden v Blacklistu 2019 a je považován za jeden z nejlepších nerealizovaných scénářů. (HanzoBureshi)
  • Společnost Lionsgate přeplatila HBO Max a Paramount za filmová práva. (HanzoBureshi)

Související novinky

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama