Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (226)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nejvíc upřímná a nejzábavnější sebereflexe jaká se kdy v Holým údu objevila. Nick Fucking Cage stoprocentně sám sebou tak jak to umí jenom on i když obávám se, že některý ty jeho typický herecký pózy a kukuče určený primárně pro jeho skalní fanoušky mezi který už se nějaký ten čas taky počítám většinový publikum nepochopí což je vidět i na klesajícím hodnocení. Každopádně nečekejte žádnou přehnanou ujetou šílenost. Tohle je spíš hodně na pohodu buddy movie zábava kde Cage přesně ví co jeho fanoušci chtějí a hlavně ho to pořád viditelně baví a i v blbých filmech je sám sebou a to už dneska každý říct nemůže.85% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"You're Nick Fuckiiiiiiiiiiiiiiiiiiing Cage!" Výborně napsanej snímek, kterej nese právoplatnou značku "akční-komedie", protože takhle dlouho jsem se u žádného filmu nezasmál. Vyloženě film ve filmu. Pedro Pascal táhne svoje herecké výkony o levely dál. LSD scéna je asi nejvíc zapamatovatelná z celého snímku, taktéž scéna se skrytou sbírkou z Nickovo filmů, která mne totálně rozsekala. Potěšila i závěrečná akční naháněčka, ve který Nick dával až moc najevo svojí charakterizaci ze starších počinu. Je super, že se konečně najde nějakej herec, kterej se nebojí udělat si sám ze sebe prdel. No asi se v nejbližší době půjdu podívat na Paddingtona 2ku. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná metaptákovina, co ještě šílenějším způsobem reflektuje celou kariéru Nicka Cage a rozhodně zastupuje post nejujetějšího filmu loňska. Ale už jen proto, že džouků na spoustu Nickových i jiných filmů je tu fakt přehršel, o zábavu máte na hoďku a půl postaráno. Zvlášť, když film hodláte sledovat za účelem napít se kdykoli, kdy zazní příjmení Cage. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Ne že by to nebyla chvílemi docela zábava, ale vsadila bych se, že kdyby člověk hodil kamenem do skupiny shitpostujících memerů a tři z nich trefil, tak že by na zadané téma přišli s mnohem vypečenějším a pikantnějším scénářem. Řekla bych, že filmu nejspíš dokonce až ublížila účast samotného Cagee, protože to vypadá, jako by se z respektu k němu tvůrci drželi celkem při zemi a vytvořili neškodný a vlastně i dost neoriginální rodinný film na deštivé odpoledne. Z filmu, jehož největší devízou jsou štěněcí oči Pedra Pascala, si internetoví milovníci deep cutů budou gify posílat jen stěží. Chybí tam něco jako "Malkovich, Malkovich" scéna z Being John Malkovich, ne že by měl tento film mít nějaké kaufmanovské ambice, ale chtělo by to aspoň jeden nějaký opravdu cageovsky šťavnatě šílený nápad, který by to celé ospravedlnil/spasil. Dvojice pozlacených zbraní nestačí. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Mě zas naopak přišlo, že tohle není stoprocentní, upřímnej Cage, ale generická vize režiséra, kterej to ani kolem něj nepostavil. Protože to má ohrané elementy kolem CIA a únosu člena rodiny. Je to i víc uvolněné, takže kdo očekává nějakou pořádnou sebereflexi, tak se jí zde moc nedočká, ke konci to jede podle těch nejvíce šablovitých vzorců jak to jen jde. Sám Cage i v jednom rozhovoru říkal, že Tom Gormican si udělal nějakou vlastní vizi a Cage se "jenom" vezl. Místama to bylo i dost nudný. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

  • Ve skutečnosti, když je Nicolas Cage označován svou přezdívkou, je to hláskováno jako „Nic Cage“. Tento film objasňuje, že jméno hlavní postavy je napsáno „Nick Cage“, aby bylo jasné, že zatímco postava je založena na herci, je to stále fiktivní postava. (HanzoBureshi)
  • Postava Vivien (Tiffany Haddish) byla v původním scénáři mužským agentem CIA. Jmenovala se Irving Duquesne a byla popsána jako „unavený muž s nadváhou“. (ČSFD)

Související novinky

Nová Anakonda loví překvapivé obsazení

Nová Anakonda loví překvapivé obsazení

24.08.2024

Předělávek osmdesátkových hororů už bylo dost, nyní na přetřes musí přijít i pozdní devadesátky. Jenom tak si lze vyložit následující zprávu. Nové verze by se totiž měl dočkat rozporuplně přijatý… (více)

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama