Reklama

Reklama

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (131)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Diverzita v nejhorším možném provedení. Černá-bílá-žlutá-hnědá-červená, padesátka za rohem, 40kg i s postelí a přesto roznýtují na počkání kdejakého namakaného borca. Jako komedie dobrý, ale to by to muselo být vtipné (ne směšné) a s nadsázkou (ne debilní). Scénář je vyloženě otřesný. Tolik kopanců a zbytečností jsem pohromadě už dlouho neviděl. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Uvažujem, kedy už konečne skončí éra týchto babských akčných filmov, v ktorých 55-kilové (a v tomto prípade aj -ročné) buchty mlátia a strieľajú 100-kilových vytrénovaných mamľasov, akoby sa nechumelilo. Aspoň keby to inak bol dobrý film, ale kdeže - idiotský scenár s príšernými dialógmi, hrozne natočenou akciou, otravnými hérečkami a hneď dvoma zloduchmi v podaní bielych chlapov. Koľko ešte katastrofálnych prepadákov tohto typu musí vzniknúť, aby Hollywood pochopil, že naozaj nikoho nezaujímajú? ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Hodnotím nadprůměrně, protože mě to bavilo a také za silnou trojku Chastain, Cruz a Kruger - všechny v jednom filmu pohromadě. Hodnocení 49% jasně říká "na tohle se nedívej". Ale právě to herecké složení mě přinutilo udělat pokus. A vydržel jsem. Naštěstí nešlo o klon Andílků, žádná parodie a nucený humor. Naprosto vážně myšlené béčko. Tím vážně myšlené nemyslím plnohodnotná obdoba všech těch "chlapských" akčních filmů. Musí to být, jakožto "ženský" film, logicky jiné. I když podobné filmy s jednou hrdinkou už byly také plnotučné. Ale holt víc ženských pohromadě vždycky vyvolá "zvláštní" atmosféru. Prostě jsem byl rád, že se mám na co dívat a nebýt po filmu naštvaný. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V obvyklém dalekosáhlém špiónském komplotu se musí spojit čtyři schopné agentky, aby zajistily nesmyslný MacGuffin (hackující internety či co) a zabránily jeho padnutí do podlých – mužských – rukou. Já vám nevím, tyhle ženské akčňáky. Roztřesené průměrné bitky a honičky sice nasazují relativně slušné tempo, které však pozdržuje nevhodné vylévání srdéček. Baby jsou fajné, ovšem Jessice jsem akční "kick-ass" roli nevěřil (na rozdíl od Diane) – ale ani se skoro nenudil. Čistý 50% průměr. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jessica, Diane a Penélope, tyhle tři mohou hrát v čem chtějí a mě to bude bavit, i kdyby šlo o totální průšvih. Kód 355 tak trochu průšvihem je, ale tyhle tři nestárnoucí krásky vše tahají ze dna. Škoda, že scénář nedostal do ruky nějaký profík a nevymyslel sofistikovanější příběh pro ženský akční kvintet. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Na začátku při honičce v metru se nejdříve pokouší prchající Marie (Diane Kruger) nastoupit do stojícího vlaku, který je však již uzavřen k odjezdu. Marie prchá do tunelu metra a Mace (Jessica Chastain) běží za ní. Po rvačce Marie opět prchá a celá scéna končí tak, že je Marie lehce zraněna, ale stejně ještě přeleze koleje, těsně před projíždějící vlakem. A přestože vlak jede poměrně rychle a přestože víme, že jeho dveře jsou během jízdy zablokované, najednou vidíme Marii uvnitř vlaku, jak ukazuje „jedničku“ Mace. Jenže v tom je právě problém: jak mohla vylézt na rychle jedoucí vlak, jak se mohla dostat dovnitř, když do stojícího vlaku to v zastávce nešlo a jak to mohla udělat tak rychle, že ještě mohla ukazovat neslušné gesto?! (pjotri)
  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)

Reklama

Reklama