Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 1 (2021) (série)


What If... Captain Carter Were the First Avenger? (S01E01)

(epizoda)
  • Slovensko Čo keby... Kapitánka Carterová bola Prvým Avengerom?

VOD (1)

Keď sa Steve Rogers vážne zraní, Peggy Carterová neváha a stane sa prvou supervojačkou. (Disney+)

Zajímavosti (19)

  • Spoiler: Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) Rudou lebku (Hugo Weaving) transportoval Tesseract, poté co se jej dotkl (jediný člověk, který to ve filmu udělal). V této epizodě se jej dotkne Peggy Carter, ale nic se jí nestane. Lze to částečně vysvětlit tvrzením Rudé lebky (Ross Marquand) ve filmu Avengers: Infinity War (2018), kde naznačuje, že se tak stalo z důvodu špatných intencí, což je v rozporu s povahou a myšlenkami Peggy Carter. (Kubaaa97)
  • Spoiler: Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) přenáší Tesseract Johann Schmidt (Hugo Weaving) z Norska na jeho základnu v Alpách, aby s ním mohl Arnim Zola (Toby Jones) experimentovat. V této epizodě je to ale Zola, kdo převáží Tesseract přes Německo, což umožňuje Peggy ho přepadnout v Berlíně a získat Tesseract. (Kubaaa97)
  • Spoiler: Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) Johann Schmidt (Hugo Weaving) nejdříve otevírá vikingský sarkofág a uvnitř objevuje falešný Tesseract. V epizodě jde přímo k nástěnné malbě Yggdrasil a najde skutečný. (Kubaaa97)
  • Spoiler: Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) aktivoval bombu Heinz Kruger (Richard Armitage) až po úspěšném pokusu experimentu. V této epizodě nicméně Kruger aktivuje bombu ještě předtím a postřelí Steva Rogerse, což donutí Peggy Carter zaujmout jeho místo. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama