Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... Iron Man havaroval u Velmistra? (S02E04)

(epizoda)
  • USA What If... Iron Man Crashed Into the Grandmaster? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony Stark vyzve Velmistra, aby se spolu utkali v závodech na život a na smrt. (Disney+)

Recenze (28)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět totálně neoriginální. Prakticky opakujeme zápletku třetího Thora, jen s pár jinými postavami a kulisami. Když do toho navíc přidáme totálně na sílu tlačené "přátelení se" mezi absolutními cizinci, vyhází z toho hodně ředěná polívčička. O trochu lepší než první a třetí díl, ale pořád děsná slabota. 60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šupnout Iron Mana na Sakaar byl fajn nápad. Jeho humor vs Goldblumaster vs Korg...to mohlo fungovat. Navíc se na Sakaaru stále zdržovala Valkýra a dokonce se tam poflakovala i Gamora. To byl materiál na superfanservice. JENŽE. Bradley není režisér formátu Waititiho a není ani dobrý scénárista. Spousta fórů působí...nevtipně. Jakoby dostala umělá inteligence zadání...napiš hlášky jako z Ragnaroku a nacpi aspoň dvě do každé věty. A ano, mnoho z nich není špatných, ale jsou nadužívané. Je mi jasné, že měly odvést pozornost od chatrného příběhu, ale...když hláškují všechny postavy, je to kontraproduktivní. Na mě to moc dojem neudělalo. A přerod Gamory po proslovu Starka, to byl poslední hřebík do mrkve. Vím, je to jen animák....doplněk, bonus, hříčkiáda, ale tvůrci v minulé řadě ukázali, že lze dodat velmi dobrý příběh...využít potenciál, který tento koncept nabízí. V tomto kontextu je tahle epa spíš zklamání. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, takhle se to dělá. Iron Man po bitvě o New York skončil ve vesmíru a nevrátil se na Zemi. Sledujeme tudíž jeho alternativní příběh, jak by to dopadlo, kdyby se nikdy nevrátil domů. Příběh skvěle zakomponoval do děje Gamoru, Grandmastera a Valkýrii. Vše bylo přirozené a fungovalo to. Jen vesmírné NASCAR mohlo být o něco kratší. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci Avengers jak Tony poslal atomovku na Chitauri a spadl na Zemi zpátky se ten pád na Zemi nestal a místo toho dopadl v Sakaaru.  Tam vládne Grandmaster co pořádá závody futuristických aut (něco jak filmy Rallye smrti) dojde tam Gamora a chce zabít Tonyho pak jich oba unese Grandmaster a Tony zjistí, že je Grandmaster zlý a vyzve ho na závod. Pokud vyhraje Grandmaster vyhraje Tonyho zbroj pokud Tony planetu Sakaar. 60 procent kdyby neudělaly z Grandmastera homosexuála  dal bych více. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě je k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama