Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... Hela objevila deset prstenů? (S02E07)

(epizoda)
  • USA What If... Hela Found the Ten Rings? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hela – zbavena své moci a vyhnaná na Zem – narazí na nový zdroj síly: deset prstenů. (Disney+)

Recenze (21)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sluníčkovitý díl. Variace na Thora, Thora Ragnarok  a Shang chiho bez Shang chiho. Odin s Hellou dobývají světy, ale Helle to nestačí a chce víc Odinovi se to nelíbí tak jí odejme helmu a pošle na Zemi. Tam potká Mandarina s 10 prsteny a chce jeho prsteny jelikož je slabá on ji porazí ona odejde do Ta La kde ji učí bojovat  Shang Chiho  matka  a mezitím dojde na Zemi  Odin s Asgarďany si pro těch 10 prstenů. Konec nabízel možnost, že by Hella byla něco více než Odin , ale zmohl se jen na to, že spolu  s Mandarinem a Odinem bojují za mír tak, že zklamání. 60 procent ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakkoliv jsem z mnohých jiných epizod série zklamaný, tak tato mě bavila. Kombinace dvou filmů, z nichž jeden je velmi dobrý a ten druhý těžce průměrný, oba ovšem spojují zajímavá prostředí a nápady, je povedená. Ne však kvůli povrchním věcem jako jsou zasazení či inspirační zdroje (byť obě se očividně snaží čerpat z různých mytologií), ale především proto, že tvůrci zacházejí ještě dál a oproti jiným dílům What the fuck If skutečně píší příběh. A to ještě s využitím vděčné příběhové archy, v níž se záporák napraví. K tomuto měla potenciál již první série se svým Michaelem B. Jordanem, ale tam z něho pro jistotu deterministicky udělali ještě většího zlouna. A tady přijdou s epizodou, v níž bohyně smrti hledá vnitřní klid. Top. A není v tom žádný háček, borka skutečně dojde nápravy. Což je krásné. ()

Reklama

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoberte dej prvého Thora s tým, že hlavným hrdinom spravíte Helu. A primiešajte do toho prvky zo Shang-Chiho. Asi tak by sala shrdnúť táto epizóda. Priznávam, že som mal trochu chaos vo vzťahu a charakteru postáv. Myslel som si, že Wenwu bude zloduch, Odin mierumilovný, ale nakoniec to bolo inak. A prečo sa rozhodli hentí cvičiť Helu? Nemali proti takým, ako ona bojovať? Každopádne to bola fajn epizóda. Bavila a to je hlavné. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu se ztotožnit s tím, že zrovna alternativní příběh o vztahu bohyně smrti Hely a jejího otce Ódina, kde si vymění role coby klaďas/záporák, by si zasloužil nejlepší hodnocení v rámci série. Nevím, jestli je to tím, že jsem neviděl Shang-chiho celovečerák a nechápu tak všecky podrobnosti o deseti prstenech, ale o těch to tu stejně není v celé délce. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sem na konci málem puknul smíchy. Ale asi to nebyl plán tvůrců, že tenhle díl bude končit jako čistokrevná parodie. 🤦‍♂️ Přitom začátek vypadal celkem dobře, pak to bylo horší, protože jsme tu opět (pokolikáté už?) měli další vykrádačku děje, tentokrát 1:1 ze Shang-Chiho. Pak se zase šlo nahoru, protože choreografie výcviku a finální souboje byli super. Jenže ten konec. OMG. Přeměnit takové krásné záporáky jako je Hela a Mandarin na "holubičky míru" takřka lusknutím prstu... kde to jako jsme? Tohle se neděje ani v těch nejstupidnějších pohádkách. Ach jo. Navíc ta přízemnost těch zápletek už je fakt na palici. To jako nikdo nepřijde s něčím trochu originálnějším? Třeba "Co kdyby byl Ant-Man mravenec co ovládá lidi?" nebo "Co kdyby Red-Skull vyhrál 2. světovou válku?" nebo "Co kdyby si Iron-man a Thanos vyměnili těla?" ... prostě něco opravdu originálního. Sakra!!! 65% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama