Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Příběh malého kluka, který se stane svědkem v procesu z mafií. Děj je chvílemi i příjemně vtipný, ale ten kluk na mě působil maličko rozežraně a člověk by mu občas jednu výchovnou flákl, jak byl sympatickej. Jinak děj je dostatečně chytlavý a zajímavý, jen u mě to víc jak průměrné není. Viděno v rámci Seznamte se s .../John Grisham ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký spisovateľ John Grisham napísal v roku 1993 svoj štvrtý román. Dal mu názov "Klient". Je to príbeh o jedenásť ročnom chlapcovi, ktorý sa dozvie informácie o vražde vplyvného člena mafie, čím sa jeho život dostane vážneho do ohrozenia. Už o rok neskôr, v roku 1994, tento literárny bestseller sfilmoval režisér Joel Schumacher. Pojal to svojim charakteristickým vysoko profesionálnym spôsobom. Natočil kvalitný kriminálny thriller. Napriek tomu som sa chvíľami trocha nudil. Zdalo sa mi, že to zbytočne naťahuje. *** ()

Reklama

elle 

všechny recenze uživatele

Příběh balancuje na hranici těžko uvěřitelné fikce a zoufalého hájení tzv. amerických hodnot. Pohádka o právních řádech a neřádech? Snad. Nicméně pro mě maximálně příjemným obsazením dostává příběh šmrnc. Mafiáni jsou zvlášť ve finále spíš nadšení břídilové, takže finále nikoho nepřekvapí. Na mě to fungovalo dobře. Ostatně příběhy o osobní odvaze, i když často naivní, stojí za to točit. Za mě slušné řemeslo a dobří herci - oblíbená Susan Sarandon a Tommy Lee Jones. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Herecký obsazení slibuje hodně (Susan Sarandon, Tommy Lee Jones nebo Will Patton), ale nějak tenhle film nefunguje. Ze začátku to vypadá celkem slibně, ale pak se tam začnou odehrávat takový blbosti, že jsem myslel, že sleduju nějakou komedii pro děti od Disneyho. Jedenáctiletej kluk přechčije mafiány, fízly, prostě úplně všechny a ještě u toho v podstatě vyřeší případ. U Schumacherovejch fimů je sice zvykem, že jsou tak trochu přitažený za vlasy, ale co je moc, to je moc. 40% ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Miluju tříleté hrdiny s náušničkou, kteří jsou psychicky odolnější než parta agentů vyškolená v FBI. Sám jsem si občas krupnul, a to jsem byl s nebojácným synkem spojen jen přes TELEmost. On tam byl fyzicky a ničeho se nebál. Svědčil dokonce proti T.L.Jonesovi. Kvituji. Lidé, kteří jdete do boje proti největším hvězdám, +420 733 195 348 je k dispozici 24 hodin denně. Vím, začátky jsou těžké, ale jsem tu pro vás. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama