Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nebezpečný klient patří k filmům, které mám moc ráda, a když jej dávají v TV, musím ho vidět:) Výborné obsazení hlavních rolí i vedlejších rolí gangsterů. Barry "Břitva" je fakt drsný:) Brad Renfro coby Mark Sway je ve své debutující roli skvělý a vypadá strašně sexy:) Mary-Louise Parker je zajímavá herečka, Susan Sarandon a její Reggie Love je správná a ostrá dáma a "Reverend" Foltrigg v podání Tommy Leeho Jonese si zase myslí, že to má všechno na háku. Scénář nabídne i spoustu vtipných hlášek, slovních přestřelek a vychytaných proslovů. Potěšila debata o Led Zeppelin nebo Elvis Pezley. Snímek se mi snad líbil ještě více díky excelentnímu dabingu, ovšem pouze ve verzi pro Českou televizi, ta druhá stojí za houby:) "Kolik případů jste vyhrála?" - "Víc, než jsem prohrála." - "Kolik se Vám platí?" - "Kolik máš?", "Chybí Vám?" - "Tak moc, že na ně nesmím ani pomyslet." ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby film byl alespoň z poloviny fantastický jako kniha, nejspíš bych dal o hvězdu více. Velkou nevýhodou filmu je to, že jsem četl knižní předlohu dříve. Kniha je úplně o něčem jiném, než film. Atmosféra není taková, jaká by měla být. Režisér nevyužil potenciálu, kterou skrývala kniha a proto pouze čtyři hvězdy. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Rok po Volném pádu přišel Joel s tímhle příběhem o klučinovi, kterému před smrtí řekl mafiánský právník, kde jeho klient schovává odpadky a z Marka to teď všichni chtějí dostat. Plno blbostí ve scénáři a nesympatická dětská postava - idelální film, když se chcete vytočit. U Schumachera mám pocit, že ty jeho dobré filmy byly spíš dílem nahody, protože převažuje počet těch horších. 3.5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na Schumachera veľmi ojedinelý film. Bohužiaľ nie kvôli jeho kvalite, ale vzhľadom na to, že buď natočí niečo takmer geniálne, alebo ťažký prúser. Klient je čistý priemer, čiže v jeho prípade výnimka. Televíznemu looku nepomáhajú ani super hviezdy. Tvorcovia sa snažili skopírovať Jonesovu postavu z Uprchlíka a tak nalákať divákov do kina. Knižná predloha mi prišla napínavejšia. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Rozhodně film na který se dá podívat a dívat dokonce i herecké výkony nebyly špatné hodnotil bych to tak 80 procent z mé strany, Dokonce i přběh ky právník mafie se zastřelí a kluk je v nesprávnou dobu na nesprávném místě a mafie má strach tak se pokusí odklidit nepohodlné svědky. až na ten happy end to bylo typicky americké . ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno