Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Rok po Volném pádu přišel Joel s tímhle příběhem o klučinovi, kterému před smrtí řekl mafiánský právník, kde jeho klient schovává odpadky a z Marka to teď všichni chtějí dostat. Plno blbostí ve scénáři a nesympatická dětská postava - idelální film, když se chcete vytočit. U Schumachera mám pocit, že ty jeho dobré filmy byly spíš dílem nahody, protože převažuje počet těch horších. 3.5/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Čím dál víc jsem měl pocit, že sleduji parodii - tak přehnané vše bylo. Přehnané jednání ambiciózního prokurátora, přehnané jednání matky, naprosto neskutečně otravný kluk, advokátka, kterou furt posílají někam, a ona se drží případu zuby nehty místo aby je taky všechny poslala někam.... Parodie. Tohle nikdo přece nemohl myslet vážně? Nejvíc se mi nakonec líbil ten polda, co od začátku toho nesnesitelnýho kluka strašil - ten jediný se choval tak nějak normálně. Jinak by mě zajímalo, jestli se skutečně v amerických nemocnicích smí všude kouřit, a proč film nabádá ke kouření mladistvých, ale to už jen tak bokem. Celkově naprosto dryáčnicky natočený film. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pozreté po rokoch. Skvelý film, ktorý je dosť podceňovaný. Skvelé herecké obsadenie. Výborné herecké výkony. Príbeh je zaujímavý a napínavý. Je tu aj dosť humoru, čo ma prekvapilo na daný žáner. V podstate nemám čo vytknúť filmu. Dĺžka filmu je 116 min čo je akurát. Charaktery postáv sú veľmi dobre napísané. Celkové hodnotenie za mňa je 80%. Film jednoznačne môžem odporučiť. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nebezpečný klient patří k filmům, které mám moc ráda, a když jej dávají v TV, musím ho vidět:) Výborné obsazení hlavních rolí i vedlejších rolí gangsterů. Barry "Břitva" je fakt drsný:) Brad Renfro coby Mark Sway je ve své debutující roli skvělý a vypadá strašně sexy:) Mary-Louise Parker je zajímavá herečka, Susan Sarandon a její Reggie Love je správná a ostrá dáma a "Reverend" Foltrigg v podání Tommy Leeho Jonese si zase myslí, že to má všechno na háku. Scénář nabídne i spoustu vtipných hlášek, slovních přestřelek a vychytaných proslovů. Potěšila debata o Led Zeppelin nebo Elvis Pezley. Snímek se mi snad líbil ještě více díky excelentnímu dabingu, ovšem pouze ve verzi pro Českou televizi, ta druhá stojí za houby:) "Kolik případů jste vyhrála?" - "Víc, než jsem prohrála." - "Kolik se Vám platí?" - "Kolik máš?", "Chybí Vám?" - "Tak moc, že na ně nesmím ani pomyslet." ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Podle mě je Nebezpečný klient solidní thriller, jehož 116 minut vás dokáže spolehlivě zabavit (i při několikátém sledování). A jeho hlavní devízou je herecké obsazení od Susan Sarandon a Tommyho Lee Jonese až po Ossieho Davise a Anthonyho LaPagliu (ve vynikajících košilích, netradičně ještě jako záporáka). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama