Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to teda docela úlet. V úvodu jsem měl totiž pocit, jestli si ze mě Chris Evans nedělá prdel, když ve filmu schválně chodí bez tílka a na laciný kecy balí Jessicu Biel. Ta mu to ale úplně nežere a tak mám po úvodu pocit, že se rozjíždí hodně slušný Beverly Hills 90210. Pak se ale na scéně objeví Kim Basinger, která má problém a v tu ránu se z filmu stává reklama na Nokii. Tenkrát asi dobrý, ale dneska je to poměrně k smíchu, když si uvědomím, kde dnes Nokie je a co v roce 2004 podle tohoto filmu uměla. O některých funkcích jsem totiž do shlédnutí tohoto filmu neměl ani ponětí, ale budiž. Postupem času se totiž rozjede docela slušnej akčňáček, kterej má nádech toho nejlepšího, co akčňáček může nabídnout. Takže nakonec překvapivě i spokojenost, u které bych ani nečekal, že vlastně skončím. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchá ale skvela, akčná a sakra napínavá jazda. Zopár drobnosti, nezmyselností a chybičiek krásy tam je, takže to zas úplne super nebolo. Každopádne výborná hudba (Sinnerman), akcie, štipka humoru (Nevím, co bych pro vás mohla udělat. Já jo. Už mi nikdy nevolejte), herci (Evans, Basinger, Statham, Macy) a hlavne skvelé tempo filmu vám nedajú vydychnúť! 85% - 4* ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Chris Morgan .. Čistokrevný příklad filmu, který mohl být hodně kvalitní, ale na větší výšiny v hodnocení je limitován hlavně scénářem (mimo jiné). Tento úděl by šel přehlédnout, kdyby film dostal jen o trochu poutavější vizuální zpracování, lepší režii a ještě více nadhledu (ne že by to šlo brát vážně) nebo naopak vážný tón, apod. Jinak není moc co pitvat, na dané úrovni je vše tak dokonale průměrný a na hranici únosného klišé skvěle fungující polothriller, že se nedá nudit a snímek jde bez úhony jednou přežít. Režisér David R. Ellis, když už nic extra nepředvedl, tak alespoň od počátku nasadí velmi příjemné tempo a nepoleví až do závěrečných titulků. Odpustit se tak dá všudypřítomný product placement nebo kolísající herecké výkony, protože hlavní je zábava a ta se dostaví. 70%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dlouho odkládané příjemné překvapení. Atmosféricky připomínajíc Fast and Furious, Evens nečekaně mega sympaťak (jako cap ameriku ho nemusim), adrenalin, trocha napětí, akce, twisty (leč za mě předvídatelný), pár nelogičnosti a hloupostí, ale jsem schopen odpustit, leč jsem se fakt bavil. Statham se mi na záporáka prostě nehodí, ale byl zajímavej. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 6/10/// +slušná napínavá atmosféra, obsazení (až na Kim Besinger), hudba -mno hlavně ta K.B., jak ta přehrává a je nesympatická, efekty tady nehledejte/// Jason Statham je překvapivě zárukou dobrého filmu a pokud bych měl zvolit novodobého akčního hrdinu, tak to nebude The Rock ale právě on. I když paradoxně zde hráje záporáka. V tomto směru jako klaďas překvapil Chris Evans, který se jako obyčejný kluk musí překonat, a jde mu to skvěle. W.H Macy je dost fain, akorát jsem nějak nepobral tu Jessicu Biel, koho ona tam hrála? Však já na to příjdu. Jinak je to dost zábavná jízda, především tomu dopomáhá hudební stránka, která pěkně tvoří dusnou atmosféru filmu. /// Celkem 82%/// ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama