Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (87)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to svižně natočené. Ale ano, přesně ta věc, co vás první napadla, že bude pointa, je tou "překvapivou" pointou. Ono moc možností při únikové hře, kdy má jít o život, vymyslet nejde. Buď se něco zvrtne a je to real, anebo to není real. Tak hádejte. Bohužel filmů a knih s tímto námětem už tady bylo tolik, že tahle nová variace nepřináší nic nového. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Niečo podobné ako minuloročné Escape Room, ale tu sa to potom tvorcovia snažili uhrať cez gore a niečo na spôsob online prenosu na Dark Webe. Follow me mi prišlo lepšie ako spomínané Escape room, pretože tu to šlapalo, reálne to bol zaujímavý thriller. Horšie to bolo s gore a druhou polkou, pretože nápad skvelý avšak po krvavej stránke slabota. Keby to bola väčšia rezničina šiel by som na plný. Koniec má jeden skvelý zvrat, avšak ja som niekde videl niečo podobné tak som presne vedel ako to dopadne. U mňa silnejšie 3*. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu Escape roomov, ktoré i keď majú prijateľnú stopaž, stačilo keby mali 20 minút. Skôro hned od začiatku som vedel kam film speje a tak ten záverečný zvrat má nemal šancu prekvapiť. Veľmi dlho sa tam len vykecava a až keď prídu na rad ruský protagonisti to ma aspoň nejaké to napätie. Ale videl som toľko podobných filmov a aj lepších, že nič vo filme ma nemohlo ani prekvapiť tobôž nie šokovať. Aspoň keby nešetrili gore omáčkou alebo aspoň ukážkovým múčením. No, ale ani to tu nedokázali naplniť. Len čistý priemer. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytečný film, který vykrádá lepší Escape Room a jediné, co jej mohlo spasit je gore, ale ani toho se téměř divák nedočká. Hlavní hrdina je hvězda sociálních sítí, který rád posouvá hranice, aby získal více followerů a vydá se do Moskvy, kde se dostane do Escape Roomu, který ho i jeho přátele může stát život. Escape Roomy jsou celkem fajn, ale překvapivě se jim režisér věnuje dohromady tak 30 minut a ta omáčka okolo už tak zajímavá není a jediná věc, která film posouvá alespoň do průměru je závěrečné rozuzlení, které je celkem nečekané. Kdo rád podobné filmy, tak by filmu mohl dát šanci, zbytek může mávnout rukou. Příběh**, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí***. 5/10: ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dostal ku správnemu snímku - Follow me. Tento námet mám veľmi rád - skupinka ľudí a pred nimi úlohy, ktoré treba plniť, aby sa zachránili. Neskôr však z toho vznikol akýsi krimi mišmaš. Ja som skôr za jednoduchosť a osvedčenú schému na báze nejakého psycho týpka. Záver ale celkom prekvapil. Ale keď si to tak človek spätne prehrá, aj tak príde na to, že to bola len taká nelogická konina. No v tom prvom momente fajn. Privítal by som však drsnejšie gore. Priemer. 60/100 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Dom, v ktorom sú protagonisti uväznení, je ten istý, čo sa objavil vo filme V/H/S (2012), v shorte, kde TI West dokáže svojim novým okom vidieť ducha. (Arsenal83)
  • 10. júla 2020 boli pre film zriadené účty na sociálnych sieťach ešte pred jeho uvedením v austrálskych kinách. (Arsenal83)

Reklama

Reklama