Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (87)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek má blog kde nahrává videa svých zážitků z cest většinou hledá něco extrémního. Najde si jednoho sledujícího a vydá se na jeho tip do Ruska kde si zahraje únikovou hru, která se ´´ zvrtne,, . Mě osobně ten konec nepasoval navíc to není originální něco takového jsem už kdesi viděl jen si nevzpomenu kde lepší by byl konec ve stylu, že někdo slavnější je unesl ,aby pobavil své sledující na úkor ho než ten co je tady. Pan režisér Wernick má dobré filmy, ale bídně natočené už jeho předchozí Escape Room měl dobrý děj a byl zajímavá a pak ji pohřbil koncem a tady to není o nic lepší. Díky za titulky ejnuleta ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Kto nevidel Fincherovu "Hru," môže badať film ako originálny a zaujímavý. Ja som ju však videl nedávno, preto mi od začiatku bola jasná pointa a toto spracovanie je žiaľ oveľa menej atmosferické, oveľa viac povrchné a povedal by som že "na efekt," lenže ani tých efektných momentov tam veľa nebolo a film sa teda nedoťahuje ani na kvalitné popcornové bčka :/ Každopádne hviezdičku pridávam za jeden nečakaný zvrat na úplnom konci ktorý troška rozbije očakávaný happyend a bolo mi ľúto, že si takúto perličku nechali na samotný koniec, pretože keby pracovali podobne s celým filmom, mohli sme mať nevyspytateľnú pecku plnú prekvapení. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jediné plus filmu je, že se odehrává v Rusku. Zajímavá lokace dávající potenciál. Vše ostatní je jen mínus. Ten rypák - youtuber - už nešel hůř vybrat. Film sám sebe zabije asi v polovině, kdy díky kameře a scénáři prakticky odkryje karty. Dále idiocie s papírkem... bylo jasné, že má roli, ale jak se s tím zachází... dále chování “rypáka”. Zcela bez logiky. Tím i zcela zabíjí závěr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika s únikovkou, která se zvrtne. Záleží na tom, kdy film prokouknete. Nepovažuji se sice za žádného génia, ale nejasné tušení jsem začal mít krátce po příletu do Ruska a asi tak půlhodinu před koncem jsem si už byl jistý. Díky tomu mi bylo celkem jedno, co se na obrazovce odehrává a z mého pohledu by bylo zábavnější, kdyby Wernick přiznal barvu hned na začátku. V rámci očekávaného zvratu byl ještě jeden menší, který trochu překvapil, ale na druhou stranu zase nedával moc velký smysl. Kromě mého oblíbeného Paši to nemohli vytáhnout ani herci, protože se tu sešla partička slušně nesympatických ksichtů. jediné, co tomu nemohu upřít, je tempo, díky kterému se to dá vydržet, ale to samo o sobě film nespasí. 30% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Možno to bude vyzerať divne, no mňa "Follow Me" absolútne nenadchlo. A môže za to najmä fakt, že ide o skutočne príšerne napísaný film, ktorý nemá jedinú originálnu kosť vo svojom tele. Nevadí mi, že film má byť Escape Room. Vadí mi fakt, že celý film je niečo, čo už sme spracované mali a buď to bolo urobené lepšie, alebo to aspoň malo nejaký náznak nejakej kreativity. Vnútorne som si to zhodnotil, že keď si dáte dokopy filmy ako sú "Escape Room", "The Game" a "Fear Inc.", tak tu máte výsledok. Možno je tam zakomponované ešte aj niečo zo "Saw". Bohužiaľ každý zo spomínaných filmov svoje robotu spracoval lepšie a vedel nejakým spôsobom nechávať ma v napätí. Zachytil som tu v komentoch, že mnohých prekvapil záver. Mňa úprimne nie. Nebudem hovoriť čo sa stane, no položte si aspoň otázku - "Koľko toho vlastne reálne vidíte sa diať?" Film sa snaží byť inteligentnejší než v skutočnosti je a toto je výsledok. A ak už aj chceli ísť tou cestou, ktorou sa film rozhodol, mohli to spracovať o niečo inteligentnejšie. Je cesta ako sa to dalo a možno veci nemuseli dopadnúť tak ako dopadli. Lenže úprimne neviem čo si daná osoba z toho všetkého sľubovala? Viem, že chodím okolo horúcej kaše, no ťažko sa mi o tom hovorí ak nechcem dávať na film spoilery. A keď film uvidíte, tak tomu porozumiete. Štve ma, že som to dokázal predpovedať, štve ma, že náš hlavný hrdina má strašne veľa spoločného s hlavným hrdinom z filmu "Fear Inc.". Vnútorne mám pocit, že práve ten sa stal hlavným zdrojom inšpirácie pre tento film. A úprimne ani to nebol veľmi dobrý film. Nemyslím si, že je to to najhoršie čo som kedy videl. Povedal by som, že Holland Roden je celkom v pohode a film má niekoľko schopne spracovaných momentiek a vie byť miestami vizuálne celkom grafický a silný, no scenár je pre mňa skutočne bieda. Podľa mňa otrasne napísané. Hodnotenie: D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • 10. júla 2020 boli pre film zriadené účty na sociálnych sieťach ešte pred jeho uvedením v austrálskych kinách. (Arsenal83)
  • Cole (Keegan Allen) využívá ve filmu smyšlenou aplikaci „Upic“, která je v podstatě aplikací spojující YouTube a Instagram. (Lajty)

Reklama

Reklama