Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (286)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Možná jeden ze slabších filmů Ridleyho Scotta, ale přesto velmi kvalitní podívaná se skvělou a alespoň z počátku krásnou Demi Moore. Ve vedlejší roli potěší rozhodně nejvíc Viggo Mortensen, kterého možná několik fanoušků LOTRa ihned nepozná v jeho knírku, ale brzy mu přijdou na chuť. Bohužel je GI Jane filmem bez překvapení a náboje, který by diváka nutil pochybovat o hlavní postavě a jejím "poslání". ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice je tenhle film dost kritizovanej, ale podle mě svojí kvalitu má. Ale zase na druhou stranu je pravda, že podobných příběhů už jsem viděl několik, i když se film snaží tvářit děsně originálně, ale opravdu tomu tak neni. Ovšem jinak ten výcvik a všechno kolem toho je docela zajímavý a závěrečná akcička slušně zpracovaná. Ale opravdu největším kladem filmu je Demi Moore, tohle byl zřejmě její nejlepší výkon co kdy předvedla, byla fakt úplně famózní, ale její výkon, hlavně ke konci trošku sráží pár nesmyslných scén a dialogů a konec, kterej je jedno veliký klišé ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

V té době platila Demi Moore za megahvězdu a měla za sebou propadák Striptýz, kde chtěla být ze všech nejkrásnější. A rok nato zase zatoužila být ze všech nejsilnější, nejdrsnější, a já nevím, jaká ještě. A tak spojila síly s matadorem Ridley Scottem, oholila si hlavu a natočila G.I.Jane. Není to úplně špatný film, ale je neuvěřitelně povrchně natočen. Demi v něm není zrovna sympatická a poté, co si ve filmu v zajímavé scéně na toaletách před zrcadlem oholí strojkem hlavu, tak klesne všem. Pak už tedy zbývá, jak si s rolí poradila, ale není to po herecké stránce nijak slavné. Musí si projít peklem náročného přijímače, pak je nasazena do akce, a bum prásk, odehraje se nějaká akce a pohádky je konec. Chtělo to více si vyhrát s tématem, ale tady je divákovi předhozena nahrubo natočená blbinka a děj se co děj. 60% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na takovém výcviku bych vydržel tak dva dny, než bych se rozpadl na kusy. Proto musím smeknout před všemi, kteří ho kdy zvládli. Film jako takový ale není příliš záživný příběh o holce, která chtěla zkusit něco, co žádná před ní. Kdyby to tak mělo o pár desítek minut méně, tak by to bylo fajn. Takhle to byla místy dost nuda. 65% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Pokusný" film Ridleyho Scotta před Černým jestřábem, ve kterém jde o politiku. Svým způsobem sice zajímavý válečný film, který postrádá ono kouzlo bojů a orientuje se především na tvrdý výcvik očima ženského poručíka, která se ho účastní. V některých momentech jsem si ani nebyl jistý, jestli sleduji Scotta nebo Baye, kterého mi tento snímek připoměl. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Na autenticitu filmu dohlížel Richard Marcinko, zakladatel SEAL Team 6. (Sealteam6)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama