Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (288)

predators 

všechny recenze uživatele

Ženy v armádě! Dnes již naprostý standard, dříve nemyslitelná záležitost. Natož pak v elitní jednotce Navy Seals. Demi Moore a Viggo Mortensen alias Aragorn jsou výteční, pod taktovkou R. Scotta tak začíná tvrdý výcvik, na který se jen tak nezapomíná. Tedy alespoň D. Moore si pár šrámů odnesla a kdyby se mi nezdála závěrečná akce trochu uspěchaná a odfláklá, mohlo být hodnocení ještě vyšší. 73% ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Je videt ze zadne tema neni pro Ridleyho Scotta cizi. Zde se setkavame s ozehavym tematem zen v prvni linii. Scottova rezie neni vubec spatna, ale neco ji preci jen chybi. Evidentne zde bylo opusteno od vizualniho pojeti spise k akcnim a napinavym scenam. Demi Moore je bohuzel prilis vlacna a jaksi z jednoho dreva a neprinasi filmu vetsi citovou ujmu na divaka, ale zrejme je to dano tim ze se jedna o vojenske tema a v armade asi nebudou prilis vyrecne a citove choulostive typy na dennim poradku. Potesi samozrejme sledovani Vigga Mortensena, ktereho jiste maji vsichni zafixovaneho ve sve pameti jako Aragorna z Pana prstenu. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nedají se moc pochopit motivace jednotlivých postav tohoto filmu. Vše je radši zbytečně komplikované, protože kdyby to bylo jednoduché, zjistilo by se, že to nedává moc smysl. Jinak má tato šovinistická hra na vojáčky chvílemi docela spád a strhující tempo, ale ta zpackaná přestřelka ve finále, to skutečně vyráželo dech, pokud pomyslíme, že to natočil Ridley Scott. A Demi Moore si nechala kvůli filmu hlavu vystříhat dohola a pak za svoji roli ještě dostala Zlatou malinu. Tomu se říká zkrátka pech. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Malo to atmosféru, ale postupom času tvorcom aj Demi Moore akoby dochádzal dych - a to teda značne. Musím povedať, že ku koncu som po tak slušnom úvode už len obracal oči. Napätie sa zo mňa akosi vytratilo, z tajomnej atmosféry už tiež nič nezostalo, no a herecké výkony ponechajme radšej bez komentára. Demi Moore je úžasná herečka a v týchto rokoch bola aj pekelne sexy ale bez vlasov proste aj kráska vyzerá ako Patrick Stewart. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Women power. Zvlastni, ze je tenhle kousek tak malo obliben a obecne povazovan za Ridleyho nejhorsi, protoze to tak neni. V ramci svych cilu je G.I. Jane velmi efektivni a bavil jsem se s ni od zacatku do konce. Sice nemam rad Rambo zeny, ktere by me prepraly a daly mi do drzky, ani zeny bez vlasu, nicmene Demi to vsechno zvladla velmi sympaticky i se zachovanim urcite female hodnoty a skin head uces ji nakonec docela slusel. K tomu kvalitni Viggo, kvalitni hudba, par typickych Ridleyho zaberu a hotovo. Mozna trosku skoda, ze to krome poslednich minut byl cele vlastne jen trening a ve vytvareni atmosfery/napeti to tak melo permanentni automatickou rezervu.7/10 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Stejně jako ve skutečnosti nosí ve filmu příslušnící Navy SEALs hodinky značky Traser P 6600 Type 6 MIL-G. (Jizni Tlapa)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama