Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

"Lidé jsou rúzní, povetšinou hovada." - Švejk. Chlapec mal veľkú pravdu ... no nie vždy sa takí rodia, stávajú sa nimi na základe viacerých podnetov. Typickým príkladom je Gil Renard. V živote prišiel o všetko, ale lásku k basebalu mu nevezme nikto. Nikto !!! Celý film si ukradol pre seba Robo de Niro a to s akou zarputilosťou dokáže ísť aj cez mŕtvoly, len aby vo falošnom domnení pomohol hráčovi, ktorého FANATIC-ky zbožňuje je postupne stále desivejšie. Jediné čo od neho očakáva je aspoň trochu vďačnosti. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes si odehrál svůj standart (který nikdy nezvedl, ale zároveň ani nesnížil), ovšem Robert De Niro mi vyrazil dech. Ovšem tentokrát bohužel v negativním slova smyslu. Předpokládal jsem, že když hraje fanatika, kterých si už pár střihl ("Mys hrůzy", "Dospívání po Americku") ,bude řádit o sto šest. Opak je bohužel pravdou. Bobe, tohle se ti nepovedlo, ale vím, že se ti do toho ani nechtělo. Vím ale, že toto byl jen pouhý úlet. Jinak rutinní thriller. 35%. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrně odvedená práce ode všech zúčastněných, snad až na Hanse Zimmera, který je tentokráte jen nadprůměrný. Wesley Snipes se narodil pro jiný typ rolí a Robert DeNiro evidentně šlápnul hodně vedle, nechajíc se ovlivnit jménem Tony Scott. Ani ti téměř bezchybní režiséři, bavící masy a rozumějíc svému řemeslu nemůžou vždy natočit film hodný jejich reputaci a přesně to se stalo ve Fanatikově případě. Ani vlastně nevím, za co dávám ty dvě hvězdičky, ale ono se na to tak nějak neškodně dobře koukalo. Rychle to uběhlo, sice se kroutilo krkem z jedné strany na druhou při téměř každé DeNirově akci, ale dvě hodiny utekly jako jedna a když v televizi dávají prdlajs a na práci taky nic jiného není, Fanatik v pozadí někde na monitoru není úplně špatný způsob jak strávit sychravé odpoledne. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kedysi ma to veľmi bavilo a keď aj dnes porovnám s pokusom film prerobiť s Travoltom, tak získava táto verzia ešte viac na cene. A nevadí ani kriminálnik Snipes, remeselný kumšt De Nira to všetko skvele ťahá. Film je atmosférický, emotívny a reálny s psychologickou hĺbkou. Majster v hraní na psychopatov či maniakov bol Jack Nicholson, ale De Niro sa mu tu v pohode vyrovnal. Film o sklamanom psychopatovi. Niečo, ako Matovič po septembri 2023. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

Excited and anxious, I await my dream / To escape, applaud and embrace my team / Opening day I always can trust / It's just for this high that I crazily lust / Return of our hero does brighten the days / Just briefly my troubles get lost in the haze / The grace from the field arouses the crowd / Reflects on the days when I was quite proud / I'm more entranced than the average fan / I used to play, you see, and I know I still can / That time I drove the ball with such loft / My exit atop shoulders as they carried me off / This pastime and I just fade into one / Expanded upon from father and son / My boy is young and awkward for now / I just need the time and can show him how / I really am quite close, just a break away / From straightening things out and being okay / I can help my team to regain its glory / With just a little twist to the same old story / Players say now they play for themselves / This causes a burning within me that dwells / The fan is the one who pays for the game / Which bestows all the riches and welcomed fame / The players will listen but really don't hear / All the while just hiding behind an invisible tear / I grow tired now of all this greed / And chart a course to set things free ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama