Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmírně talentovaná, leč trochu samotářská Katie Mitchellová je přijata na vysokou školu svých snů. Plány na odlet jí však překazí její táta Rick, svérázný milovník přírody, který rozhodne, že spolu se zbytkem rodiny Katie na vysokou školu odvezou, aby se ještě vzájemně naposledy užili. S Katie a Rickem se se na výlet vydává divoce pozitivní mamka Linda, mladší bratr Katie Aaron a roztomile vypasený psík Monchi. Plány Mitchellových však překazí nenadálá vzpoura spotřebičů, neboť všude po světě se proti lidem vzbouří elektronická zařízení, která mají lidé tak rádi, od mobilních telefonu po nejnovější modely osobních robotů. Za pomoci dvou porouchaných, ale za to přátelských robotů, se musí Mitchellovi vypořádat se svými problémy, spojit síly a zachránit svět. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (368)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Senzační a vtipná rodinná komedie, jejíž největší vadou je konec. Konec, který náhle začíná být zcela neuvěřitelný a postupně popírá veškeré zákony, které si předtím sám stanoví. Další slabinou je, že když dílo srovnám například s Reya and Last Dragon, film který jsem viděl zhruba v tom stejném týdnu, tak je to poměrně zapomenutelná komedie, kterou již nepotřebuji vidět znovu. Není to tak pěkné na pohled, ale vidět se to dá a vlastně jsem se i docela pobavil. Největším kladem však zůstává šilhavý pes, který se svými výstelky postará o 80% zábavy. Zbytek šel pravděpodobně na účet lidským robotům. Hodnocení asi odpovídá. 75% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Brzy už to budou tři roky, co jsem  z Netflixovských animáků zklamáně (ale nadšeně!) zhlédl Spongeboba: Houba na útěku. Tohle je stejně jako třetí filmový Spongebob hodně barevné,  jen na rozdíl od něj i zábavné. Teda stejně jako BMW12 mě nejvíce bavila první polovina plná takového toho rodinného a zároveň virtuálního humoru,  ale ani ten bojovací dojezd nebyl špatný. Ještě jsem nikdy neviděl film, kde by byla hlavním padouchem mobilní aplikace, to je pravda. To nastínění mezigeneračního středu bylo zajímavé a klidně mohlo být ještě konkrétněji využito.  Do mých nejoblíbenějších animáků se tahle moderní jízda asi nezařadí, ale pohoda. ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Za tento rok to je asi najlepšie čo nám Netflix naservíroval. Veľmi pekná animácia, ktorá spája 2D aj 3D do jedného celku a funguje to veľmi fajn. Animák, ktorý zaujme humorom, skvelým hudobným podkresom aj sympatickými a svojráznymi hrdinami, ktorých si divák obľúbi (Monchi si to kradne pre seba). Zo začiatku som z toho nebol úplne paf, ale akonáhle začala robokalypsa, tak som z toho nemohol spustiť oči a bavil som sa až do konca. 8/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Keď som videl trailer bol som veľmi skeptický. A som veľmi rád, že sa z toho vyliahlo toto. Film je možno priamočiary a od určitého momentu aj riadne bláznivý, ale zároveň je tak preplnený vtipmi, ktoré fungujú, že je na neho radosť pozerať. Bavil som sa celý čas. A od určitého momentu, kedy tá realistickosť prvých dvadsiatich minút naberie šialený ráz, som si to doslova užíval. Akcia, vizuál a epickosť sa tu striedajú s pravidelnosťou a film nemá kedy nudiť. Mne sa to naozaj páčilo. Rád sa k tomu budem vracať a hlavne je tam dosť vtipov pre najmenších aj pre tých dospelých. Nie je to kŕčovité a má to množstvo pekných momentov. Veľmi dobre zvládnutá vec a je to využité na maximum. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Terminátorská vzpoura strojů po mitchellovsku - s (daleko) nižším ratingem, ale o to větší porcí (ne)všední zábavy. Rodina na baterky - podobně jako Spider-Man: Paralelní světy - zaujme a ohromí neokoukanou animací, která v sobě mísí i hrané sekvence a různé animované formáty. Základní příběhová kostra o záchraně světa není nic nového, avšak nápaditě využitá animace, ale i způsob vyprávění povznáší snímek z prvoplánového průměru. Člověk sice tuší (i ví), jak to celé skončí, i tak jsem se ale nechal pobavit a dojmout příběhem o extrémně šáhlé rodince, již stmelila technologická apokalypsa. Nejvíce mě rozesmál "prasopsí bochník" Monchi a otcova konfrontace s internetem. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (27)

  • Píseň, kterou si několikrát v průběhu filmu společně zpívá tatínek Rick s dcerou Katie, je T.I. ft. Rihanna – „Live Your Life“. (Marcos22)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Reklama

Reklama