Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

POMO 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého obsadenia, bol by Anger Management iba ďalšou priblblou hollywoodskou komédiou, ktorá smeruje všade len nie tam, kde nakoniec skončí. Scenár a réžia rozhodne nie sú jej devízami. Ale herci v hlavných aj vedľajších úlohách ju zachraňujú a vyťahujú nad priemer. Síce nie decentná a elegantná oddychovka, akú by sme čakali od filmu s Jackom Nicholsonom, ale určite veľmi zábavná oddychovka, akú by sme nečakali od filmu s Adamom Sandlerom. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vztek je jediná věc, které se nezbavíš tím, že ji ztratíš." Jsem ochoten navštěvovat Kurs sebeovládání, protože doufám, že se ho stále ještě účastní věčný student John McEnroe. Kdyby tam náhodou nebyl, tak mi stačí psychopat Dr. Rydell, "tlustá" Kendra, stresové situace báječně zvládající Chuck či vynervovaný buddhista Arnie Shankman, protože s těmi je taky sranda. Poněkud smutnější je fakt, že hlavní trouba Dave nebyl zdaleka zábavný tak, jak mohl a měl být. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další promarněná šance Adama Sandlera natočit kvalitní komedii. Kurs sebeovládání není vůbec ničím výjimečným v jeho seznamu komediích. Ba dokonce mě tak moc nebavil, že ho stěží nazvu komedií. Nicholsona příliš nemusím, a opět mi jeho hraní bylo spíše protivné než sympatické. Zpočátku jsem měl pocit, že scénář je vyloženě psaný pro nepříliš inteligentní lidi. Protože racionální člověk by to jednoduše nepochopil. Chování postav je absurdní, nelogické a v tomhle filmu několikrát hnáno do extrému. Konec zápletky mi tedy objasnil, že to postavy měly jaksi v popisu práce. Což nic nemění na faktu, že jsem měl ze scénáře obočí neustále nahoru. Za sebe bych řekl, že dvě tři scény byly vcelku povedené, ale rozhodně ne humorné. Marisa Tomei vypadá jako sympatická a hezká partnerka a Sandler někdy používá svůj osvědčený humor. Přesto, přesto ne. Film mě jednoduše vůbec nebavil a ničím nezaujal. Což u komedie je docela kolosální průšvih. (41 %) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá říci, že Adam Sandler natočil něco dobrého, tak je to právě tento typ komedií. A Kurs sebeovládání je jedním z nejlepších kousků. S výstředním psychiatrem Jackem Nicolsonem a Adamem dokázal režiisér Peter Segal připravit obstojnou porci zábavy a vtipných momentů, které se mnohdy nebezpečně přibližují hranici absurdity, ovšem dohromady tvoří celek, který dokáže pobavit...80% ()

fleker 

všechny recenze uživatele

každej máme ten práh vytočení někde jinde.... tudle sem byl v hospodě s jednim známým,,,von je tak trochu nácek neboco....a koukáme na televizi na naky silence z USA, co tam palicema mlatej do fungl novyho auta, aby se zbavili stresu,,zřejmě nějaka americka obdoba jogy,,,,,a ja mu povidam, tyvole plešatej, todle bych sem tam taky potřeboval,,,aspon bych si setril klouby,,,,,a von na to "tak pod semnou, já chodim do jednoho takovyho kurzu, a strasne mi to pomáhá"...a jamu teda slibil ze se tam aspon pujdu mrknout,,,,a kdyz sme pak vyrazili na to sezeni, tak prede dverma stal cigan a kouril....kolega se zastavil, a kouka na nej,,,a cigan vyndal žvaro (podle kolegy: "provokativně vyndal žváro") z huby, usmal se a prej "JAK SE VEDE",,,a vtom kolegovi zrudla pleš, během okamažiku svalil morenu na vobrubník, začal do něj kopat a řvat "CO JE TI DOTOHO TY ZMRDE CERNEJ...", a este par osklivejch veci,,a ja mu povidam: "tak to ti ty sezeni moc nepomahaj", a von na to: "blazniš? za tu dobu co sme se tu spolu mazlili, už bych ho normálně třikrát probod." ...no jak řikam, každej máme ten práh vytočení někde jinde ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama