Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 1 (1997) (série)


Velká růžová plavba teplého Ala (S01E04)

(epizoda)
  • USA Big Gay Al's Big Gay Boat Ride

Obsahy(1)

Stan s údivem zjistí, že jeho nový pes Sparky je homosexuál. Jeho reakce se pejska ošklivě dotkne a rozhodne se utéct. (Netflix)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Školský tým v americkom futbale South Park Cows čaká stretnutie proti rivalom Middle Park Cowboys a všetci v meste vkladajú nádeje do Stana. Ten však hľadá svojho strateného psa, ktorý je gay...Veľký Al, akceptovanie homosexuálov trochu uškodili epizóde o rivalite školských týmov v amerických mestečkách. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Garrison: Dobře Stanley, to jsi na správné adrese. Tihle lidé, gayové, jsou zlí. Zlo vychází z jejich chladných černých srdcí, která nepumpují krev jako máme my, ale hnusný černý olej, který jim teče do hlavy a sráží se v jejich malých mozečcích a způsobuje jejich nacistické chování. ()

Reklama

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Stan si v jednej scéne želal, aby bol jeho homosexuálny pes skôr ako Rin Tin Tin. Jednalo sa o slávneho psieho hrdinu, ktorý sa preslávil v 20. a 30. rokoch v rôznych rozhlasových a televíznych programoch. (Real Tom Hardy)
  • Když Sparky uteče, má na sobě modrobílý obojek. Když se ale po chvíli objeví před dveřmi teplého Ala, má na sobě najednou růžový šátek. (DJDVD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno