Reklama

Reklama

Divadlo hrůzy

  • USA Bloodsucking Freaks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sardu je postarší pán v čiernom roláčiku, sado-masochista, ktorý vedie maličké newyorské divadielko. Na javisku je bohatým divákom predvádzané ľudské mučenie a ponižovanie. Teda aspoň oni diváci ho majú za predvádzané. V skutočnosti totiž Sardu s jeho sluhom, liliputánom Ralphusom, odchytáva na uliciach nevinné ženy a z divadelných predstavení robí snuff-masakre. Nehovoriac o tom, čo s nimi prevádza v zákulisí...

Jeden zo "slávnych" trashov druhej polovice minulého storočia, ktorý z prekračovania hraníc a borenia tabu ťaží svoju "popularitu". Liliputánsky predstaviteľ Ralphusa, Luis De Jesus, bol do projektu dotiahnutý z podivných pornofilmov s názvami ako The Anal Dwarf. Posledný deň nakrúcania BLOOD SUCKING FREAKS usporiadal bez vedomia režiséra s niektorými ďalšími členmi štábu priamo na placi sexuálne orgie. Predstaviteľ Sarda, 41 ročný začínajúci herec Seamus O'Brien, bol rok po premiére tohto filmu vo svojom byte dobodaný na smrť náhodným lupičom. (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Matli 

všechny recenze uživatele

Nevím co si o tomto kusu mám myslet. Natočit film o zvrácenostech a sadystickech choutkách dobrej nápad, ale chce to i nějaký herecký výkony a ty tu nejsou žádný. Když už se mělo něco brutálního dít, tak se to divně ustřihlo nebo se k tomu použily rekvizity, který bych našel v krámku s hračkama a v ledničce. Velké mínus za bobry a další mínus za liliputa (tento týden už jich na mě bylo fakt moc - viz. film Willow) ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Jediní, kdo ocení tuhle nechutnou a perverzní podívanou, budou asi jen diváci se sadomasochistickými sklony a zvráceným druhem humoru, protože každý normální člověk ji musí okamžitě zavrhnout. Já sám osobně se považuju za vítěze, když jsem to dokázal dokoukat do konce a nepozvracel se u toho. A o čem že to vlastně je? Jakýsi bláznivý umělec Sardu vlastní na okraji města malé divadlo, ve kterém pořádá krvavá představení, v nichž jsou přímo na jevišti vražděny mladé ženy - naivní diváci v hledišti si myslí, že jde jen o kouzelnické iluze, a tak nadšeně tleskají... Představení skončí a části těl mrtvých hereček poté putují do klecí, kde Sardu uchovává nahé zdivočelé kanibalky. Občas Sardu se svým pomocníkem Ralphusem (strašná postava) nevybíravým způsobem poučí některou ze svých neposlušných otrokyň. Tu a tam si zase do svého království Sardu pozve kamaráda doktora, aby si chlapec pořádně zablbnul - ta jeho operace je nejnechutnější scénou celé této zhovadilosti. Proč zhovadilost a ne film? To protože nazvat tohle dílo filmem by bylo přinejmenším rouháním! Sorry, ale tohle nemělo nikdy spatřit světlo světa!0% ()

Reklama

DaliX odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nie je v žiadnom prípade film! Toto je absolútny humus! O hereckých výkonoch sa tu nedá ani pískať, o efektoch sa len možno zasmiať a o réžií a celkovom spracovaní je to úbohé. Mám zásadu , že film ohodnotím, keď ho vidím úplne do konca. Na toto mi však stačilo sotva desať minút aby som si uvedomil, že úchylná zvrátená a odporná sračka je pre tento film pekné slovo. Samozrejme som to neskôr dopozeral do konca aby som nepreháňal a uvedomil si, že som urobil ďalšiu chybu, keď som si uvedomil, čo za človeka môže nakrútiť niečo také kde v jednej scéne, sú prostitútky držané v klietke ako zver a ich pán na nich večeria svoju večeru a pritom ich surovo bičuje. Alebo len tak zo srandy do hlavy vyvŕta vŕtačkou dieru a cez slamku začne vysávať mozog, mučí ľudí elektrinou, na obed má ľudské časti tela, mučí ľudí na javisku v priamom prenose za búrlivého potlesku... Aj keď by sa dalo polemizovať o tom, že ide o akýsi príbuzný film, ktorý sa podobá Hostelu, musím skonštatovať, že Hostel je oproti tomu Oscarový film (môj názor na Hostel tiež nie je pozitívny). V mojom meradle najhorší film vôbec, ktorý už nechcem nikdy vidieť a doteraz ľutujem tie peniaze, čo som zaň dal, keď som si ho v stánku kúpil. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

I když je tenhle film v podstatě primitivním pokusem o gore divadlo a téměř vše tam působí spíše úsměvně, nemyslím si, že by si zasloužil být v první třech stovkách nejhůře hodnocených snímků. Ano, výprava je téměř nulová, herecké výkony neumětělské, produkce mizerná a scénář více než vratký, ale který film s podobnou tématikou z té doby není, že? Na můj vkus trochu přebobrováno, ale jinak téměř nezávadné :D. ()

domirovec odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím upřímně co mě poslední dobou vede k tomu, že si furt pouštím takovýhle otřesný příšernosti.. Bloodsucking Freaks je naprosto ideální film, pokud chcete hodně zpytovat své svědomí po dobu několika dalších dní, pro někoho možná měsíců. Někdo by to nazval primitivní zábavou, já to oficiálně nazývám primitivním, nechutným, podivným a extrémně špatně provedeným trashem, který dle mého skromného názoru ani neměl spatřit světlo světa. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • V roce 2014 Troma vydala na blu-ray speciální rozšířenou verzi pod původním titulem Sardu, Master of the Screaming Virgins.
    (ezt)
  • Film se natáčel na Manhattnu v New Yorku v USA. (rafix)

Reklama

Reklama