Reklama

Reklama

Smrtící ticho

  • USA The Silencing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Lovec s temnou minulostí, který žije v ústraní v rozsáhlé rezervaci, se pustí do pátrání po zabijákovi, který kdysi mohl mít prsty v únosu jeho dcery. Zaplete se přitom ale do velmi nebezpečné hry na kočku a myš. V pátrání po masovém vrahovi dívek mu vydatně pomáhá místní šerifka. Temná atmosféra divoké přírody v zemi nikoho, kde se lehce střetává indiánská kultura s tou americkou, jen zvyšuje napětí tohoto přímočarého detektivního thrilleru. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já vím, že budu v menšině, ale jebu to, mně tohle sedlo jako prdel na hrnec a tak si to zcela nadšeně opětkuju a budu na to pět ódy radosti a nadšení, které drtivá většina lidí absolutně nepobere a budou si říkat, že sem asi změnila dealera a nebo si toho prostě vzala moc. Každopádně The Silencing je pro mou žlutou maličkost překvapení roku. Parádní herci, parádní příběh, parádní příroda, parádní atmosféra, parádní....No chápeme. Hlavně konečně film, kde drtivá většina postav jedná logicky a ne jako po lobotomii a i když se zrovna nechovaj učebnicově, tak sem je plně chápala. Je fuckt, že Nikolaj byl lehce nesmrtelnej a gruntovat podlahu s prostřeleným bachorem bylo kapku přes čáru, ale jebat to. Prostě se potřeboval nějak v tu chvíli zabavit. Kdo je vrah sem odhulila docela brzo, jelikož sem kurevsky dobrej detektiv-amatér a tak mě finální odhulení nepřekvapilo. Každopádně naháněčky v lese to byla paráda a ten zmrd se uměl opravdu dobře schovávat. Byla sem napnutá jak trenky při erekci, ze který strany přiletí šíp a atmoška se v těch chvílích dala krájet. Nemůžu to tady všem vřele doporučovat, jelikož dle hovnocení sem si z toho na prdel sedla asi jenom já, ale když se budete jooo nudit, rejpat v nose nebo dloubat v prdeli, zkuste si to pustit jako kulisu.Třeba Vás to příjemně překvapí a nebo si řeknete, co na tom ta žlutá kráva zas viděla. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

The Silencing je dobře dávkovaným temným thrillerem, který se odehrává v nádherném prostředí a postavy mají tolik prostoru, aby se staly zajímavé a divák si k nim vytvořil vztah. Bohužel samotný příběh je místy nelogický a nesourodý. A to je velká škoda, protože měl film na to, být skvělým krimithrillerem, ke který bych řadil mezi ty nejpovedenější. Sice se tak nestalo, ale stále se jedná o dobrý film. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Lannisterovi škrtli ze scénáře ségru, pročež, nemaje do čeho píchnout, zachlastává na lesní samotě taktéž škrtnutý potěr, chrání stromy, objímá jeleny a leští pomalu rezavějící lauf. Tato idyla mu však vydrží jen do té doby, než mu v rezervaci začne mírně jebnutý Kopčem Železný masařit luzné náctky, což nasraného lesa pána zvedne od flašky a vyrazí ozdobit si hájovnu hejkalí kožkou. Od té chvíle se perunžel zajímavě začínající leč zvrhne v pitvání starých traumat dvou vidláckých rodin, v němž značně debilní počínání protřelého expytláka z mokré čtvrti shledávám ještě nejméně patologickým. A vše se samozřejmě vyřeší a v dobré vyzvrátí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sympaticky zkrachovalý Waldau a obstojná atmosféra z toho dělají koukatelný film. Je tam ale tolik nesmyslů, až to bolí. Vždycky se mu v lesích vysere auto, ale on se nějak teleportuje domů a pak zase hned do lesů, a ještě stihne ovlivnit honičku, kterou viděl na monitoru doma. A ten vrah....to bylo tak laciný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Traumatizovaný zálesák Kolja Kosťa-Walda, co bumbá jak Dán, pasti líčí a rány štychuje ve stylu Ramba a se střelným zraněním břicha v klidu vytře na čtyřech podlahu vs. kožešinou maskovaný sériový vrah a občas i šerifka, co bojuje s podjatostí.. I když se chvílemi zdá, že nejvíce inteligence pobral Rayburnův pes na kamerovém dispečinku, není to i přes klišovitost zas až tak zlé. Pomohou drobnosti jako třeba flashback s novým lihovým spolujezdcem či závěr, který potvrdí, že deklarovaný postoj Lannisterů k dluhům nejsou jen slova do větru.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (12)

  • To, co má vrah na sobě, se nazývá oblek ghilie, což je druh maskování. (Johnny.ARN)
  • Poté, co je Rayburn (Nikolaj Coster-Waldau) postřelen do břicha a ošetřen, by bylo prakticky nemožné, aby se postavil na nohy a běžel lesem jako o necelých 24 hodin později. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama