Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý golfový profesionál, dnes outsider, Roy "Cink" McAvoy (Kevin Costner), je majitelem zanedbaného golfového hřiště u městečka Salem v Texasu. Tam se přistěhuje psychoterapeutka Molly Griswoldová (Rene Russo), která si tu zařídí praxi. Roye požádá o hodiny golfu, a ten ji ukáže nejen základy hry, ale i svou životní filozofii. Roy se před lety vzdal profesionální kariéry a žije na hranici nouze v obytném přívěsu se svým kamarádem a zaměstnancem Romeem (Cheech Marin). S podporou sympatické a půvabné ženy i svých svérázných kamarádů se Cink rozhodne vrátit se do světa špičkového golfu a dokázat, že už není odepsaná nula. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Film sem si oblíbila ještě předtím než sem začala s golfem! To už je samo o sobě dost co říct, protože mi ''laik'' asi rozdíl mezi dřevem a železem neřekne. Jako podstaný to ve filmu není, ale to, že něčemu nerozumím mě například zase odrazuje od filmů o baseballu. Každopádně mám ráda Kevina Costnera a tady se mi vždycky líbí. ()

Martin79 

všechny recenze uživatele

Bezvadná "sportovní" romance ze světa golfu s nadčasovým mottem, že golf a sex jsou jediné dvě věci, které si užiješ i když je neovládáš... Upadající hvězda Kevina Costnera zde naplno zazáří i za pomoci psycholožky Rene Russo,které to mimochodem opravdu sekne, na turnaji US Open. Film má spád a snad ani na vteřinu jsem se u něj nenudil. Poctivé řemeslo a zřejmě poslední výborný film herce v hlavní roli, přesto to u mně na úplný top není, ale i tak 80 %. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

nech rozmýšľam ako rozmýšľam tak ma nenapadá jediný film od rona sheltona, ktorý by bol aspoň trochu zaujímavý. zelený svet je toho ďalším dôkazom. nudná romanca (alebo to je športový film o golfe?) s otrasnou russovou a nevýrazným costnerom, ale ak máte radi golf tak sa vám to možno (ale iba možno!) bude páčiť. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zapatovat míček do jamky Rene Russo a dokončit tak hru s minimálně pěti čísly za noc pod její pás je snem nejednoho Kevina. Film to není ani moc komediální, ani moc dramatický, ani moc romantický, ba ani moc sportovní, zato však rozhodně výborně průměrný. Co nádherně ukazuje je, že pokud si holka vybírá mezi blbem a blbem, vybere si vždycky blba. To je skvělá zpráva, protože kolikrát se vám stane, že máte za konkurenta dokonalého Úžasňáka? Na to je nás chlapů po světě pořád moc málo... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Lehce (pod)průměrná lovestory, odehrávající se ve světě vrcholového golfu. Počátek postupného Kevinova úpadku. Občas se v záplavě golfových termínů divák neorintuje, ale věřím, že golfoví nadšenci budou v sedmým nebi. Kdyby tak někdo chtěl natočit něco podobnýho ze světa vrcholového tenisu, to by bylo něco pro mně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Starí rodičia s vnukom v scéne, kde David Simms (Don Johnson) na nich kričí po tom, ako ho požiadali o autogram, sú rodičia Kevina Costnera - Sharon Costner a Bill Costner. Vnuka hrá jeho syn Joe Costner. (misterz)

Reklama

Reklama